bus bara.

Gina Tricot, Trollhättan

Pojke ~7 (går fram till en skyltdocka och viskar argt): Jag ska döda dig! Jag ska stycka dig i 10 000 bitar!

 

speaking of... well nothing really. en skitbra stopmotion film. se den, annars... dö!


Kurac!

funderar lite på att vidga mina vyer och skriva lite på slovenska. ett utav språken jag behärskar perfekt (via googletranslate... dock). "hej, zdaj pišem v drugem jeziku. malo smešno pravzaprav. Upam, da bo pravilen prevod iz sporočila poskušam povedati. vi ste kurac!"



nu ska jag försöka förföra någon... vi får se hur det går. slänger upp en bild på mitt förra raggningssförsök.
illa.

våren!

idag mår jag bra. har frostat av frysen. en riktig upplevelse utöver det vanliga må jag säga. annars. did nothing. gick ut med hunden tre gånger. duschade. åt sushi. fipplade lite hemma. bestämde mig för att ta tag i mitt liv. didn't do it. ska kolla på sex rehab snart -såklart-. galen dag faktiskt. off the edge. living wild. badass crazy kid. yep, that is me.

tre sköna låtar:

- Daft Punk – Technologic (yep, från reklamen. men jag gillar den faktiskt. riktigt geeky. haxorrr datanerd. passar mig perfekt. ska bara lära mig alla lyricsen och sen uppträda på cirkus.)

- Hot Chip – And I Was A Boy From School (lite too indiepop för mig egentligen... inte riktigt min cup of tea. men jag diggar den. dom sjunger lagom falskt så man ine får komplex när man sjunger med.)

- Owl City – Dental Care (en kul sång faktiskt. handlar om en kille som ska till tandläkaren. barnsligt kul. man, eller jag då, blir glad när jag hör den här låten. och sugen på att gå till tandläkaren... märkligt nog.)

för övrigt undrar jag lite över när våren kommer kicka in på riktigt? det här är bara aptitertande och jag vill bara ha mer och mer och mer NU!


jag är ganska bra.



okej, jag kanske överdrev mitt förra inlägg lite... jag är faktiskt ganska jävla bäst.

emojag speaking.

jag dör, jag dör, jag dör. tar nog och hoppar från liljeholmsbron i natt. jag orkar inte. bajs bajs bajs. fan också kuk. satans helvetes piss.

fick min deklaration idag. ska betala tillbaka sextusensjuhundranitionio kronor. helt sinnessjukt. jag anade väl att jag skulle få lite restskatt. men kommigen? det är inte ens roligt. jag som redan är back typ fyratusen. detta gör så att jag hamnar på den trevliga summan av tiotusennågontingsomjaginteensvilltänkapå. känner mig verkligen misslyckad idag. har varit ledsen (även över andra anledningar). arg. frustrerad. trött. och bara ännu mer jättetrött. jag önskar att min madrass var så mjuk att när jag lägger mig i min säng ikväll så kommer jag bara långsamt känna hur jag sjunker djupare och djupare ner i madrassen tills jag hamnar på en sommaräng som senare visar sig vara en annan (hemlig) värld där jag är prinsessa och äger allt och alla. åååh vilket önsketänkande. jag borde bli kristligare och göra mer för samhället. är det här karma för att jag har haft det för bra i mitt liv? vadhar jag gjort för att förtjäna detta. ååh vad pinsam jag låter men jag måste få gnälla lite, det här är fan min blogg. och jag bestämmer. jag borde få gnälla och känna mig sämst i världen och gråta lite pyttelite för att jag känner mig så... ynklig, fattig och patetisk. hur många gånger har jag inte sagt att jag ska ta tag i mitt liv? ingenting händer. jag gör ingenting för jag är för lat och bekväm. jag har det ändå relativt bra. förutom att jag nu i framtiden kommer leva på minimini-pengar och inte kunne gör någonting tills jag fyllt 48. borde bara anmäla mig till lyxfällan A-fucking-SAP. får väl börja gå på gatan. eller tigga på pendeltåget. skaffa mig en rysk dialekt och visa upp bilder på mina "cancersjuka barn" som behöver "pengar till medicin". jobbigt om man träffar någon man känner dock... kanske borde starta en donerings fond, typ "rädda fattigatjejen - ur skulden", "ta ditt ansvar - skänk en slant." eller panta burkar är ju också en idé... och då är det lika bra tt börja dricka också. helst på en parkbänk... då kan jag iaf glömma mina synder och leva ett lyckligare liv på droger och alkohol. ååh vad lycklig jag kommer bli. lika bra att börja på en gång, flaskan kallar...


Jag- en makeover behövdes för mitt nya jag



whats gonna stop me today?


mansbröst.

man blir ju riktigt upphetsad


ögonbryns tips.

ögonbryn kan verkligen make it or break it för människor. antingen så ramar dom in ansiktet perfekt och gör verkligen pricken över i:et... eller så blir det bara helt jävla fuckface literaly.

sex (eller tre par) ögonbryn -olika stilar. olika- ways to get fuly <3 noppa away.

matlåda.

jag hatar inte många saker, men det finns en sak som jag verkligen ogillar. starkt. matlådor, altså bara ordet är ju vidrigt att ens ta i munnen. smaka bara på det maaaatlååådaaaa.  det klingar inte ens lite trevligt utan bara platt, flatt, tratt. en låda. med gammal jävla mat i. lite uppmicrad i en sunking micro som sprutar i den gamla maten lite trevliga cancerframkallande microvågor (!?). visst blir man sugen? Mmm... tänk er några hårda makaroner och lite småflottig gammal falukorv. det kommer som en pust utav armhåla och andedräkt när man öppnar locket. Mmmm... sen sitter man där, och glufsar i sig, maten ser så jväla vidrig ut att den inte ens är värd att lägga upp på tallriken. utan ist sitter man där med sin låda. den "praktiska" jävlafuckingkuk-matlådan. ja gud vad praktiskt, och oooj vad mycket pengar man sparar, det är inte klokt!!! ja sure thing, men kunde man inte varit lite med kreativ kanske och kallat den "mys-matis", "foxorr" eller "mattaxor" (ooh, väldigt futuristiskt av mig...) nej, men get the point. matlådor - ni suger.

mys-mat?

jag är typ såjävla 2036

fick låna en bok utav en kär vän som är så taggad på att läsa. har inte läst en bok på tjugoniotusen år. och ja då kan ni ju förstå hur länge sen det var. "att älska som en porrstjärna" heter den iaf och skriven av jenna jameson och neil strauss (som även skrivit "the game" -another interesting sorty...). "Jenna Jameson berättar om sin långa väg ut ur helvetet, från tonåren och Las Vegas sjaskiga baksida, via motorcykelgäng, strippklubbar och amfetamin, till ställningen som porrvärldens ledande stjärna. Boken är en växelvis tragisk och triumferade uppväxtskildring, en anmärkningsvärd uppvisning i kvinnlig styrka." det kommer ju bli hur festligt som helst.

såg för övrigt "remember me" och jag trode verkligen att jag skulle hata den. det gjorde jag inte. jag blev förvånad. faktiskt. jätte bra. även fast den där supertönten som alla tjejer älskar var med. han såg verkligen hur jävla sluskig ut i filmen. blä. som en uteliggare. tjejer har noll koll när det kommer till killar. dom kan vara fula men inte sunkiga, nej för fan det känns för 2009 om jag får säga det själv.

imorgon ska jag se "avatar"... haha typ ett ljusår senare än alla andra. men det gör inget för jag är verkligen taggad och aningen 3D kåt. det kommer bli najs. inte för att jag gillar skumma jävla action-adventure-sci-Fi filmer... men eftersom alla säger att den är såååå fruktansvärt braaaaa så ska jag göra mitt bästa för att gå dit och hata den. jag åkterkommer med en update.

ååh jag känner mig värsta popp-trendig-inne-söder-stil som pratar om alla filmer och böcker jag ser. kommersiella javisst, men än sen? det betyder ju iaf att jag gör något annat än sitter och pillar mig i naveln. spela kan man ju alltid. precis som din mamma... när hon spelar mama.

humor ju!

hej! jag har bra humor!


untagged.

ibland vill jag bara untagga mig själv från livet.

då kan det vara bra att höra en skön låt Stereo Total – Liebe zu Dritt (för er som inte har spotify... altså hur lever ni?)

 



bra och bajs.

tror det är dax för lite bra och bajs- listor. känns 2010.

bra
- roliga men fula killar
- hångla
- vara ledig/arbetslös
- kondomer
- kings of convenience
- se på någon "play" kanal
- alkohol
- se folk som ramlar
- prata om vädret
- spela cool
- mat

Bajs

- socialt missanpassade människor
- snygga killar
- sitta i kassan
- vara stressad
- knulla
- folk som tränar och går på diet
- se på film
- knark
- vara trött
- prata om vädret
- spela tuff
- vatten

var tvugen att dela med mig lite... my gift to the world today

bok?

hahah ibland så känns det hyfsat tungt att blogga men ibland så känns det som att jag skulle kunna skriva en bok. vilken jävla bra bok det skulle bli. tvåtusensexhundratjugonio sidor. minst.


var glad, så enkelt är det!

hej världen, här kommer jag!

jag har vart på bra humör idag. planerat trevliga saker med trevliga människor. lekt hurtig-tjej-går-en-timmes-promenad-med-sin-hund. blivit tvångs fikad med. jobbat lagom många timmar. lönen tirllar in om si sådär 13 minuter. whats gonna stop me now?

jag skulle vilja beskriva mig själv som en väldigt positiv person. jag gillar inte att se det negativa och slät stryker ofta saker med "äsch, det löser sig". jag ser fördelarna framför nackdelarna och även om jag är mitt i en bajsigjävla situation kan jag oftast garva åt det. därför har jag valt att umgås med likasinnade människor. trevliga satar som inte gnäller livet ur sig och knappt kan hålla en normal konversation över telefon bara för att man "är trött" (självklart finns det ju ups and downs för alla, självklart men vissa människor är det ju bara så jävla "synd" om hela tiden). jag känner inte för att ödsla min tid och kärlek på folk som är griniga, trötta och bittra. altså dra något fucking gammalt över er por favor. nej det är inte syndast om dig i hela världen och även om du är i en skitig situation så kan du ju iaf tänka på att du inte är en döv-blind-stum-hivsmittad-därg i irak. svenskar älskar att gnälla. jag tror det är för att vi har det föör bra. därför har jag satt mig i sitationen där jag är lite smått skuldsatt, för att få känna att jag lever lite helt enkelt. haha fy fan vad jag är smart. helt sinnessjukt. ärligt talat, om folk var lite mer som jag. sååå skulle alla vara lite coolare. mer kärlek och mindre bullshit mr. imannoyedbyeverything.com nej, ni får stanna hemma. blä. vi vill inte att ni är med och leker!

puss!

call me.

jag har stängt av min mobil, thats right im too cool for you.



(...eller den laddade ur men det känns jävla orutinerat att säga det to be honest...)

storgatan, eller i guess allt är relativt.

altså, jag förstår verkligen inte men det verkar som att i alla jävla småhålor i sverige så finns det en gata som heter "storgatan".
hahahahhahahahahahahhaha
hahaha
hah..

bara jag som tycker det känns lite ironiskt?
eller ooohhh.. "storgatan" i Arvidsjaur come and get me badboy!!

watch and get amazed

 


anorexia light.

oftast är jag glad, men ibland är jag kombinationen glad + orklös (aka. lat). jag orkar verkligen inte ta tag i någon ting. (om det iof inte handlar om att kolla på cougar town eller något annat halvslappt). sen har hela dagen gått jag känner bara - jaha, today i did nothing. inte för att det är något fel med det men jag skulle vilja vara lite med busy. jobba mer kanske? ja för att tjäna pengar (eftersom om man vill göra något annat än att jobba och kolla på cougar town, så ja då kostar det pengar).

ska ha lönevaka imorgon (eftersom min lön kommer in på kontot den 26:e uugh why?!?!?!??!). sitter dessutom med hjärtat i halsgropen över att få min deklaration, tror jag kommer får betala tillbaka ungeför si så där tjugotretusen kronor. och det har verkligen verkligen inte råd med. det räcker med att jag är skyldig massa pengar till folk jag actually know. jag älskar pengar, men bara när det finns några...

ska börja träna (och helst skaffa anorexi-light). jag vill verkligen vara lite fit sommaren 10, hur jävla lame det än låter. inte så kul att visa sig på standen när mina lår ser ut som påsar med keso i. har börjat knapra mina sol-piller nu. mums. det kanske gör saken lite bättre iaf.

altså man kan typ inte vara snygg om man inte har pengar!? im i right? det går att fejka så mycket. jag ser massa tjejer på typ stan som är i grund och botten rätt fula, men dom klär sig hyfsat och ja, lätter ner lite tid i can tell på deras appearence och då vips så är dom "snygga". altså typ så.

känns som jag är väldigt utseende fixerad här på min blogg, fattar inte hur det kom sig, pinsamt ju! jag antar bara att jag är en fet stackars sate utan självförtoende och sökert lite tröst genom att skriva av mig... ja så måste det nog vara...

facebook?


...I totally facebook too much...

 


vänner.

jag må vara en ganska bitter och cynisk person (nej, egentligen inte men jag spelar bra) men jag måste bara säga att jag älskarrrrrrrrrr när 1. men träffar personer man inte har träffat på tusen år, och då menar jag inte något gammatl mobboffer som gick i din klass i 2an och som du verkligen inte har något gemensamt med. nej utan jag menar folk som man egentligen tyckte om... men utav någon eller några anledningar tappade kontakten med. så fruktansvärt trevligt om jag får säga det själv. förutom att prata om mig själv så gillar jag faktiskt att prata minnen. med ja juste, personer man inte träffat på år och dar.

"kommer du ihåg... jaa det var så jävla roligt, ja och du blev såå packad. haha jaa men det var faktiskt lite sorgligt också fast mest roligt. jag var så jävla glad den dagen och hade mina skor du vet dom där blå som är så fruktansvärt fula? hahah jaa vad fan tänkte man med. peter var också med, kommer du ihåg ahaha han ramlade ju fan i diket. jag höll på att garva ihjäl mig. sjukt kul att läraren kom på oss, haha jaa fast fan vad vi blev skrajja när dom skulle ringa våra föräldrar....balabalbaaaaa"

eller 2. när man umgås med folk känner bara "klick". det kan vara personer som man egentligen tyckt va lite föör töntiga men känner äsch, låt gå då, och när man äntligen gav den personen en chans så visade det sig att olikheterna va få och likheterna mååånga. (det får en att känna sig lite highschool eftersom man langade lite av en badboy diss men också mogen eftersom man nu mera har en skapligt töntig kompis... vuxenpoäng delux) eller om man träffar en ny person och bara kilckar så hårt att man bara "eumm.. please marry me?" dont you just love it when that happens? det är bättre än... ja många saker men till och med bättre än... hmm... något riktigt jävla gott som du skulle kunna äta 24/7... (your mum).


iloveyoudotcom.

juste. såg Mikael Persbrandt idag också, han såg inte alls så alkoholiserad ut som jag hade förväntat mig. hans fru/flickvän (i dont give a shit) var väldigt söt dock. kul för han.

tänker börja titta på cougar town. nedladdarist? javisst! klicka på länken då jävla idiot

altså, jag bloggar inte för att få "skriva av mig", "lära känna mig själv", "dela med mig av diverse recept, modebajstips eller annat crap" - jag bloggar för att bli känd.

see you suckers



update.

igårkväll - hängde med lite kth snubbar, hamnade på förfest i världens minsta lägenhet där 28 personer satt och mös (eller myste? plural mysa altså för att förklara mig) någon jävel tyckte det var en kul idé att ta med sig sin chihuahua (en hund liknande sak i miniatyr). den lär ju va halvtdöv, bakis och ha dagen-efter-hes-rökar-röst idag. jag supportar det dock. fler hundar på fester tack!



idag -
spelade kulturell med en kär vän. gick till liljevalch konsthall och pungade ut 80 jävla kr. jag förstår inte varför det ska vara så dryt. staten borde ju vilja att "ungdommar" går och blir lite konstintresserade, nördiga och djupa, jag menar det måste ju vara billigare att ta bort avgiften för alla under 25 än att typ... sanera nerklottrade tunnelbanor? sätta in nytt glas i busskurer? anställa 24532 personer till på maria ungdom för att personalen inte räcker till? ocoolt tycker jag. hade ju knappt råd. så istället för att känna mig konstintresserad, nördig och djup - kände jag mig fattig(are), förnedrad och bitter. är det verkligen så här det ska vara?



ikväll - ska ta igen missad facebook tid. kolla på wipeout och ballar av stål. ta en dyster promenad i snöstormen. och bara allmänt gnälla över att det är söndag (vilket inte iof stör mig så mycket eftersom jag är ledig imorgon, men jag vill ju gnälla som alla andra! rätt ska vara rätt.) funderar även på att byta sängkläder... men det känns överskattat.


(posar lite i min narrrrsty bed)

jag är förälskad.

kings of convenience - you guys make me horney


virus.

jävlaanus. mitt virus program har typ fått virus och varje gång den ska "söka" efter virus på min dator så typ fryser hela datorn och man måste starta om det "the hard way". hur fucked up är inte det? haha altså nästan ironiskt? hur kan det här komma sig? någon har defently hackat systemet. hmmm


en tanke.

en tanke jag har haft. när man går på stan är det verkligen oftare man ser sjuktsnygga tjejer tillsammans med medel eller rent utav fula killar MEN nästan aldrig en sjuktcpsnygg kille med en "ful" tjej. altså kalla mig ytlig och balbalbal skönheten ligger i betraktarens öga. bore snore. we all have eyes. men varför? är det för att tjejer är rädda för att vara med någon som ärör snygg? som en skydd så att han kanske inte är otrogen? är det för att fula killar har mer pengar än snygga och tjejer helt enkelt är lata och satsar på seriös karriär som golddiggar? är det för att tjer kanske bara nöjer sig med något lite sämre än vad de förtjänar? eller är det helt enkelt att det bara är skönare att vara överlägsen än underlägsen. vi kvinnor kan styra världen med våran charm. men jag tycker bara det är konstigt... det bore ju lätt finnas statestik på det här?! inte för att man behöver vara vetenskapsman för att se mönstret, men ändå? varför? varför? varför? det måste ha något med jävlaskitbiologin eller genetiken att göra. eller så var gud bara ful i fan och bestämde att det skulle vara så. hur ska vi någonsin bli jämställda? ursäkta att jag låter som en riktigt bitterfeminist hah, men, killar känns det inte hemskt att alltid vara så ful i jämförelse med era flickvänner? och tjejer känns det inte jobbigt att alltid dra runt på någon säckhög som är så betydligt mycket fulare än ni själva? visst fine, utsidan är inte allt. fula människor kan vara fina på insidan. och tvärtom. självklart. usch jag känner mig helt snurrig av mina egna tankar. men you get the point? om någon kan förklara det här lite bättre än jag själv kan, feel free!

finn ett fel?!

sär

usch.
märkte precis att jag sär                              skriver verkligen hela tiden.
fult och oproffsigt.
förbättring krävs omgående.

i love my job.

btw. kom in ett riktigt freak på jobbet igår. han verkade lite lustig så jag var bara lite övertrevlig mot han. det verkade funka. vi klickade. men han var så sjukt seg på att lägga ner pengarna i sin plånbok så att en gammal kärring bakom honom "han före" ner till rullbandet för att packa ihop hennes varor. när hon ska gå förbi myskot så råker hon komma åt honom lite och han blir då först. helt stel. sen skiker han, 2 cm från hennes öra "VAD I HEELVEEEEETE!?! ÄÄÄRRRRRRRR DU SADIST ELLER....?!?". hela butiken blir knäpptyst och man skulle kunna (cliché) "höra en knappnål falla". kärring blev lite paff men hämtade sig snabbt och kommer med en najs comback iaf "tala för sig själv gubbstrutt". (hon hade dock inte samma aggrivisitet i tonfallet...tyvärr) jag blev dock lite skrajsen när hon sa det för jag kände att det kanske skulle varit lämpligast att ligga lite lågt och inte ta en fajt med kanarkar-agrot. han stirrade bara tillbaka grymtade något om att han inte tillät sig att torteras och för att sedan ta ton igen och gorma "DRAA ÅT HELVETE!!!". kärringen bestämde sig då för att fly fältet medan resten av alla kunder stog helt skräckslagna med uppspärrade ögon (fick känsla av att dom ville att jag skulle göra någonting, men varfan då? jag tänkte fan itne riskera mitt eget liv...it was every man for themselves). efter han packat ner sina sju 2.8% bärs hasade han sig iväg och resten av butiken pustade ut. lite läskigt, men dock.. lite spänning i tillvaron piggar upp. i love my job.

bore snore

hemskt ledsen att jag inte bloggade igår, kom hem vid halv 9. åt något, och ringde runt halva telefonboken för att updatera mig om spännande häldelser i andra människors liv, sen var det dax för "sex rehab with Dr. Drew" helt underbar show. jag dör. det kan lixom inte bli dålig tv om man buntar ihop 10 sexgalningar i ett hus utan tv, internet, mobiler och runkförbud. heaven. det är så dåligt amerikanskt det kan bli. och Dr. Drew  -du verkar så mysig jag bara vill krypa ihop i din varma förstående famn och sakta bli vaggad fram och tillbaka tills jag somnar. jag vet att vi skulle passa som handen i handsken. som två pusselbitar. som jing och jang. tom och jerry. solen och månen. jag och drew.

Dr. Drew


speaking of tv lixom kan jag ju också säga att "dating in the dark" har imponerat mig. positivt. kul att sverige för en gångs skull kan göra lite riktig skit-SKIT-tv. orkar inte med att det alltid ska vara så jävla politiskt bullshit korrekt. säg inte så, gör inte si, balbalba. dating in the dark sågar folks utsidor. det underhåller mig. men förvånar mig också lite. först grov hångar två personer i en soffa och är verkligen sprängkåta på varandra, tror att dom "har hittat den rätta" och planerar om dom ska köpa vovve eller villa först, sen *BANG* när dom får se varandra, blir dom (eller oftast då ena parten) besviken, ledsen och smått äcklad. hah. känner dock att man skulle lätt kunna göra showen lite roligare genom att lägga in lite roliga föremål i rummet. typ spikar, en skrikande bebis, en råtta, kasta in lite vattenballonger.. ja iaf ställa in en säng och kondomer? hur roligt vore det inte om några pökade? I would LOL - och sveriges folk skulle "rasa" och expressen skulle ha något att skriva om 23 veckor frammåt. succé!

det är tråkigt att inte ha några pengar. mitt liv blir så limited. jag kan knappt köpa redbull på jobbet, så då kan ni ju ana min tristess. uscha.

nämde i förbi farten för en älskad vän idag att jag lite smått har tagit upp min blogg, hennes reaktion var inte den mest älskvärda ever... den var lite mera "ååh nej, varför? ååh gud vad jobbigt..." du gumman, jag vet att det är jobbigt för dig att jag har börjat blogg igen för då kan du inte tänka på något annat. min blogg är ditt poison. i know it.

-Besitos

me, me, me

1 dag och 9 timmar sen jag bloggade sist. proffsigt. har PR:at min blogg lite idag på jobbet och funderat på om jag ska ha någon speciell inriktning eller "goal" så att säga. jag har som sagt inte så mkt för mig på dagarna så jag tänkte sysselsätta mig med dejting, i mean jag gillar att vara ute och äta, på på bio, mysa och andra saker. plus, najs att vara tjej för det är nästan (eller oftast) gratis nöjen. men jag vet inte riktigt känns lite som jag lämnar ut lite för mycket tuav mig själv. och även fast jag är en hjärtekrossare så känner jag att det faktiskt inte skulle vara rätt, mot killarna. och dessutom, who is more interesting than me? usch, jag låter väldigt självgod? ja, så kanske är svaret, men hur kan man älska någon annan om man inte älskar sig själv? and i just got to the first part...

för övrigt
: i spanien betyder "jajajaja" "hahahahah", snacka om slightly culture crash.

vill se massa filmer på bio, men jag är så fattig. heltsjuktjävlaanusfattig. det suger faktiskt... kanske borde ta och fundera på det där med dejtandet...

xxx

du kan vara ful

om man söker på "ful" på google så kommer några av dessa bilder upp...

fult barn

ful mössa

fitta


this is how bored i am...

fel sms



http://www.felsms.com/
alla som inte checkar out den här hemsidan regularly borde... bajsa eller ngt.

jag borde.

när jag ändå är i farten och börjar blogga igen, så tänkte jag att då kan jag lika gärna slå på stort och skriva två inlägg typ 30 min efter varandra. som en riktigt storbloggare. rutinerat.

finns så mycket att skriva om så jag känner mig dock lite ostrukturerad. jag vill flytta (a.k.a bort från mina förländrar) inte för att jag har något mot mina föräldrar verkligen inte, men det käns faktiskt töntigt att bo hemma. töntigt. (uugh ful ord btw). jag skulle vilja bo med min kusin igen, hon är inte töntig, snarare coolkisse. men jag vet om det funkar. för många bollar i luften som jag inte kan avslöja ännu. men någon dag ida, då ska det bli vi igen.

jag känner frusation över en kille, eller snarare två stycken. en som jag vill ringa, men inte vet vad jag ska säga till. hah. känns ful att bara ringa upp och säga "eeh...hej!...?!" så jag ska suga på den karamellen lite innan, (tips?!). den andra pojkvaskern säger jag bara -get laid- till. han behöver det. big tajm.

det är fantastiskt väder ute. jag borde gå ut. det är mycket man borde göra. jag borde börja träna till exempel. jag borde ta tag i mitt liv. jag borde tvätta. jag borde sluta spendera pengar som jag inte har. jag borde bli elakare. jag borde flörta mer. jag borde bli tuffare (Mmm.. tuffare, smakade på det, jag gillar det ordet). jag borde bli känd. jag borde raka mina ben. jag borde aluta skriva den här listan innan jag börjar gråta över allt jag borde göra.

-over and out

Denna dagen, ett liv

jag är sugen på att blogga igen, jag menar när it really gets down to it, så är jag faktiskt väldigt rolig. tänkte att det kanske skulle vara dags att bjuda på lite utav min crazy (not) life. jag har faktiskt väldigt tråkigt nuförtiden. okej, det där låter ju hemskt om nu någon av mina vänner skulle läsa det här, men helt ärligt... (nothing against you guys) men jag har det rätt trist just nu. får inte ens jobba. jag vill men jag får inte. eller... det är ju rätt relativt, jag skulle ju med glad min börja updatera mitt CV, ta en ny piffig bild och börja leta något extra kneg, men det känns inte riktigt rätt. jag orkar inte det heller. helt ärligt, djupt där inne i mig så vill jag väl inte antar jag. jag gillar nog att vara fattig och sitta hemma. låt mig redan nu påpeka att jag inte kommer ladda upp piffiga kollage på allt roligt, raffigt och svindyrt jag har shoppat på den här bloggen. då kan ni lika gärna sluta läsa nu, för det kommer inte ens finnas något att läsa om... det jag kan erbjuda är; studer ur mitt fattiga jävla liv som inte gör ett piss för mänskligheten. men som jag ändå tycker är trevliga att dela med mig av. ja, jag är konstig. men det var fan ingen som tvingade dig att lägga in den här bloggen i dina "favoriter". för det vet jag att du har gjort... right?

-kärlek från er blogg guru

RSS 2.0