Vårfeeling.


Har slängt in mina converse i tvättmaskinen, dom behövde lite vårstädning.

jag blir typ pank av att jobba, för när jag jobbar måste jag ju äta lunch (right?) så då måste jag ju köpa mat, och det är ju dyrt som satan i gata. Altså jesus, allt pekar på att jag bara ska sluta äta mat.


Ska gå ut och gå en sväng nu och sen tänkte jag faktiskt träna imorgon innan jag åker in till stan och startar 3 världs kriget med Zara när jag ska byta en tunika som det var hål i när dom tog bort larm grejen. (någon mer än jag som tycker dom verkligen är jätte otrevliga när det gäller öppetköp och sånna saker? altså jesus, orka tjafsa ni gjorde hål i min tröja och jag tänker fan inte betala för det)

På kvällen tror jag inte det blir någon brasa dock, ska äta mys middag med en vän och sen vidare till en annan gullrumpa som fyller år och ska fira henne lite. Någon som har håll på några uteställen som är öppna imorgon by the way...?

Nu ska jag äta thaimat, dels för att jag är halv asiat och dels för att jag älskar thaimat ;)
(och för alla som inte har testat så kan jag bara rapportera att PAPAYASALLAD ÄR STÖRT GOTT)




brödrost drama.

Usch vad det luktar bränt! Kan möjligen bero på att min brödbost började brinna när jag rostade mina mackor lite för längre, wawaw. så nu står min fina brödrost utomhus och chillar ner sig lite, altså hur fan lyckas jag? hahah



Idag slutar jag klockan 16 och vill typ fira det på något sätt... känns så nedrans skönt! I just walk around with a big fat grin.

Har ni tänkt på en sak?! det är inte ens kallt ute? its amazing, nu framstår sverige helt plötsligt som ett land jag kan possibly tänkas bo i. Har fortfarandeinte löst mit blekfet problem ännu, hmmm, soldusch typ 200 spänn?! hmm gotta check it out.

Så på the hills igår, mjää mjää, altså Brody (och jag ska inte ha bangat, PLEASE?!) men iaf. Och nu har ju dessutom Heidi and spencer gått och gift sig, och gissa vem som var där?!?!?! JOO den där bartender tjejen som flörtar med spencer och som Heidi hatar, olallaaa.

läs mer och checkout the picx HÄÄR http://www.posh24.se/heidi_montag/heidi_montag_och_spencer_pratt_gifter_sig

Mama loves you long time

tvång.

Känner tvång till att updatera min blogg, uuhg måste altså samanfatta mig kort,

dagen har varit: piss lång
dagens outfit: piss ful
dagens humör: piss
längtar till: ledig dag (torsdag)

vad skulle jag göra utan alla min sköna brudar altså?

Funderar på att träna innan jobbet imorgon, men jag orkar FAN INTE.
I rather be fat than tired

och tack till den kära kund som hade överseende (och till och med blev lite orolig över min hälsa) när jag frågade om hon ville ha "rabarber" när jag egentligen undrade om hon ville ha sitt "kvitto", yep that is how tires i was.

Ååh nej, vill inte sova för då måste jag vakna upp och upptäcka att vi inte har någon frukost hemma. wäww. Dont you just hate it when that happens?

Peace Lovers and Haters

sleep tight.

ska nog krypa till kojs strax, blev lite besviken på ballar av stål idag, alla tråkiga var med (förutom sonneby of course...ooh i like).

Förresten ska jag berätta om min kärlek till vitlök någon dag. ÅÅh i looove vitlök (tyvärr). Jag har atit vitlök typ 4 dagar i rad nu. mums. tur att jag borstar tänderna noga...

ps. min pappa har spotify och inte jag, what a SHAME!!!

                              

Finne.

Vilken dag, altså pust! alla sinnessjuka människor har blivit utsläppta från sjukhusen idag och sen bestämt sig för att gå och handla hos mig... i kassa 4. Är så trött jag skulle kunna somna. Jag önskar jag kom ihåg allt stört som händer på mitt jobb så alla som läser min blogg kunde få sig ett rejält skratt men tyvärr, jag kommer inte ihåg vad som är normalt längre, jag har blivit för härdad. (jo en sak kommer jag ihåg iaf, en kund tog med sig sin hund in i affären, och sen pissade hunden mellan frysdiskarna, jättenice!!!)

Någon mer än jag som inte orkar med svininfluensan? Tips, läs inte expressen och aftonbladet altså jag fick mardrömmar av att läsa artiklarna om svininsluensan i dom tidningarna. Men nej, jag känner mig faktiskt inte så "hotad", im all about the chilled out lifestyle. peacee

Har för övrigt en innåtfinne som typ värker som satan, altså finnar är verkligen satans uppfinning, tack för att jag inte har allt för många. phuu.



http://www.youtube.com/watch?v=kNxDhvXrBvg (kika in här, så behöver ni aldrig klaga över era finninga nunor ever!)
http://www.youtube.com/watch?v=2PpwjbZzhtU&feature=related (kika in här om ni vill se en mysig finne)

måste köpa ny deoderant, har raggarduschat så många gånger att min deo luktar... icke deo längre :P

Laters bitches.

Fåglar.

Jobbet kallar om en halvtimme, nåväl, jag fick ju lite solsken igår...det får räcka

ska boka tid hos frisören, woho, just nu är min hårfärg ganska odentifierbar så det ska bli trevligt att bli lite uppfiffad.

By the way, finns det något läskigare/skabbigare/otrevligare djur än fålgar? uuhg, massa vingar och fjädrar och skit. BLÄ, andledningen till detta påhopp är att när jag var i stan häromdagen så försökte en fågel sätta sig på mig (ja en utav dom där duvorna). Jag blev livrädd. fy fan för fåglar.


UÄÄCHHH!

Nåväl, hoppas alla får en trevlig dag, och vi ses i kassan ;)
xoxoxoxo


Fist of zen.

Någon mer än jag som har svårt att spara pengar!? altså, jag är jätte bra på att spendera, på skit, eller jag gillar inte att kalla det "skit", det känns så neggigt för jag menar i stunden tycker jag verkligen inte att det är skit utav verkligen livs nödvändigt. Så, om någon har äckligt mycket pengar och inte vet hur man kan spendera dom, ring mig!

Kollade precis klart på fredrik och filips söndagsparty, jag vet inte altså... det är lite... stirrigt och upppumpat. mjä mjä mjäää. Kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det inte. Annars kan jag tipsa om programmet Fist of Zen som går på MTV sämsta tv-tider, nooot hahaha.

"Fist Of Zen är här för att separera de svaga från de starka, råget från vetet, tjurarna från kalvarna etc...
Deltagarna kommer få utstå många prövningar sedan de valt att vandra den hårda vägen som är fylld av faror likt den exploderande uppblåsbara kroppsdräkten, de ondskefulla lökglasögonen och wasabi-faran.
Alla är de prövningar som den vise väljer att genomlida i fullständig tystnad.
Ja tystnad är nyckelordet i Fist Of Zen, tillochmed när pappret skär mellan fingrarna som sedan doppas i vinäger och citronsaft så får inte det minsta lilla ljud komma fram.
Om man misslyckas och skrattar/skriker/hulkar så trillar man av stigen som leder fram till en stor säck fylld med vinsten... pengar!"




Kan inte sova nu, så nu jag kollar på grannfejden, ZzzZZzzzzzzz.

blekfet.

Vaknade upp denna morgon och var helt uttrokad i halsen, mina läppar var skrynkliga som russin och allt jag ville var att ta ett stort glas kall mjölk, jävla naturgodis altså :P

Annars har jag väl som varenda kotte i svedala bara tagit det lungt i solen och tittat på när min blekfeta hud sakta men säkert ändrade färg till skrikröd. Lovely. Men jag måste verkligen bli lite brun, orkar inte med min kyckling luktande brun utan sol längre. hahaha. Har funderat på solarium typ tjugotusen gånger, men jag har lite hudcancer noja (thanks to my mother). Men ändå, jag vill ju vara lite brun till sommaren iaf. tänker fan inte visa upp mina groteska, vitbländande lår offentligt annars :P hahahaha. Hmm får se hur jag gör...

this is how pale i am!

Har skypat med en vän på andra sidan jorden idag också, ååh vad jag saknar henne. synd att hon inte kan svenska, annars kanske hon hade läst min blogg...

By the way, vad är planen för valborg? Pallar typ inte med den högtiden. hahah lite repris utav påsken men jag tycker inte det känns som något speciellt med första maj. tänker typ på fjortisfyllorna på högstadiet, fy fan vad man frös.

annars i veckan så ska jag träffa vänner och jobba, mest ser jag framemot att få en update av några katter som har varit i london recently. Fika any day you guys?!

i like.

Någon mer än jag som tycker att Martin Soneby (han från "ballar av stål") är riktigt nice?! OOh i like.


http://www.myspace.com/martinsoneby
Gå in och spamma hans myspace!




jag skulle ju inte tacka nej till Adrian Greiner eller Wentworth Miller heller, ääsch what the hell am i talking about?! i would have their MOTHERS....if they would have me.





Jag älskar naturgodis, men jag blir faktiskt helt uttorkad av att äta det, min hals rispar! Jag blir lite sne på det :P


Falukorv.

Girls need food, water and compliments.

Idag på jobbet var det rätt trist, alla var ju ute i solen, wawa några kunder kom dock in och köpte glass och berättade hur OTROLIGT varmt det var för mig där jag satt och frös i kassa 4a. Men en riktigt riktigt rolig sak hände iaf (förutom att min matte lärere kom in igen, och denna gång kände han igen mig, woho, aningen awkward dock) några pundare kommer in och går till kassan där min kära kollega sitter, dom köper falukorv, lättöl och typ "varmakoppen". Det visar sig dock att dom bara har 7 kronor, dom undar då om det inte "går bra ändå" och "men, hurrö, schysta då!", vilket min kollega svarar nej på. Då blir dom sura och rätt som det är tar en utav pundarna upp falukorven och KASTAR DEN PÅ HENNE!!!! Jag trodde jag skulle dö, det var det roligaste jag sett, hahahaha, AGH :P det tyckte in hon... och det tyckte inte pundarna heller...



By the way, åkte aldrig insane igår.. det var 2 timmars kötid och dessutom fastnade några i typ 10 minuter när vi vär där. soo not so much :P Men annars, lovely evening! Bra brudar som följde med och krökade lite sen också, there we go lixom!

en sak till... det är lördag och jag är hemma, doin' nothin' och vems fel är det? jo, min date stood me up. friggin sickass bastard (with brittish accent). Ohh well, get well soon hookah <3

Och een sista sak, anonym som kommenterade om att jag klagar mycket i min blogg: Du, jag blev faktiskt lite ledsen!

Imorgon ska jag ut i och solen och grilla mig. jag gillar grillat, mat altså.

gröna lund.

Jag vet att alla är avundsjuka på mig eftersom jag har en sådan generös vän som bjuder på gröna lundis (ååh, love you big time). jag är verkligen bajs taggad. AAgh den här dagen gick från botten till toppen :) woho, ska testa insane och sen berätta för er alla hur kul/trist den var. By the way, älskar personalen på 7eleven vid skanstull, dom är super mysiga!


Gröna Lund!


Insane, here i come!

Lots of Love from your Mama

7Eleven.

What a beautiful day! ååh, jag är verkligen på super super bra humör. Sitter just nu på 7eleven och slö bloggar lite för jag har lite dötid i mitt annars så busy busy life :)

Har läst igenom lite gamla inlägg på senaste tiden och konstaterat att jag är verkligen emot bitterhet, men och andra sidan låter JAG jäätte bitter i nästa varje inlägg... ironiskt. (och sen har jag massa roliga stavfel också, men det bjuder jag absolut på). Men jag ska göra en twist and turn och från och med nu vara super positiv. Skriver därför ner en liten lista på saker som faktiskt gör mig glad.

-trevliga kunder, och trevliga personer i allmänhet (som vågar småprata)
-fina naglar
-guldiga smycken
-god frukost... god mat i allmänhet
-solsken
-secondhand fynd
-spontanitet
-när folk laddar upp roliga bilder på FB
-köra bil med hög musik
-att få sms
-kramar (jag är the biggest knähund in history)
-roliga klipp på youtube
-tjejer som ser ut som största bitcharna, men som visar sig vara skit trevliga
-läsa roliga böcker
-gosiga katter
-folk som vågar släppa loss och spåra
-prata engelska
-hög musik (ooh RNB i like)
-pretty dresses

...see i am a happy person :D


Nivea.

Ooh Ooh Ooh! mååste bara tipsa om något som jag har tänkt att jag skulle blogg om för tusen år sen... men iaf! Nivea Creme!!! finns det något bättre än det skönhets tipset? I dont think so! Jag menar, man kan ha den till allt! sminkborttagning, läppsyl, handkräm, ansiktskräm, för torra armbågar, på eksem och utslag, bra för nagelbanden... i mean whats not to love, and the price then! NOTHING! eller ju typ 30 spänn eller ngt, but that IS nothing!!! (uugh, by the way börjar min blogg låta som värsta styling-bloggen?! UUGHHH, blääää)


LOVES IT

Ska sova nu, upp tidigt imorgon
im not the girl i used to be


what a day.

Vilken jävla dag. jag tror jag dör. men imorgon väntar nya äventyr och thank fucking God for that. Den här dagen tog lixom musten ur mig. Tur att det är lön imorgon, det piggar alltid upp. Och dessutom ska jag på grönalund med massa trevliga guzzar.

by the way, blev svindlad idag på jobbet en tjej bålste mig på ett cigg paket, vilken jävel. inte för att jag bryr mig så mycket egentligen, men det var ju ändå trist och jag kände mig lite dum. kan folk bara sluta snatta? eller nej förresten, vad ska jag då ha för roligt på jobbet (om dom åker fast altså) its too much fun, hahah.

Förresten, jag har tänkt på en sak... jag älskar verkligen att sova i min egen säng. Jag tycker det är jätte jobbigt att sova över hos någon, nej inte själva "sova grejen" det är mer dagen efter lixom. Jag älskar att kliva upp när jag vill, och äta min frukost framför datorn, och bara chilla och mysa med mig själv hahaha (inte på det sättet you friggin perverts!!!)  jag är en fet jävla egoist altså... fast jag har ett varmt hjärta :) -self obsessed anyone?!-


Nåväl, Chic har kommit och jag måste (tyvärr) gå och duscha, wawa.

Puss och kram och kommihåg att ta hand om era nära och kära.

tips.

Har fått ett tips av en väns syster om hur min blogg kan bli känd (jo, vi vet väl att jag vill bli som blondinbellas motsats?). jag måste börja uppdatera oftare! Så just nu försöker jag massprodusera fyndiga och lättsamma inlägg. Not really my style... Jag menar när jag inte har något att säga borde jag väl hålla käften? Annars får ni ju sitta och läsa om massa tråkiga saker... som det här inlägget tex. UUgh, nej jag är för trött för att blogga.

Ett litet "ps" bara- kan folk sluta ta massa trååkiga och helt påhittade tester på facebook, PLEASE! Jag bryr mig verkligen inte vilken av dom 7 dvärgarna du är eller vad bokstäverna i ditt namn betyder! Jag blir fan suicidal altså.




Godnatt.

Poeten.

AAGh, i almost forgot! min vän har skrivit en liten låttext som jag lovade att publicera på min world famous blogg.
 Love it or leave it.

Poeten - Tjejmiddag

Dags för tjejmiddag och alla sjunger
hipp hipp hurra
o, nej men titta, där sitter födelsedagsbarnet och lirar på sin
gurra

Födelsedagsbarnet, för kvällekn iklädd frack visar otroligt nog
sin buttcrack
Undertecknad anlender till undsättning
och kräver en brutal avrättning

Så jag tog fram min kniv
för att kräva födelsedagsbarnets liv
Men i sista stund drog hon upp sin trosa
och jag kom att tänka på Törnrosa

Prinsessan i den sovande skogen
påminner inte så lite om att man trogen
Trogen sina vänner
Annars ser lagboken till att det bränner
om tingsrätten godkänner
Lagens text och sätter mig bakom galler
Trots att jag skriker och gråter, ja till och med bönfaller

Tack vare Törnrosa har jag turen på min sida
Får jag förståndet tillbaka och stoppar kniven i min slida

Tillbaka till festen med ett leende på läpparna
Vi tjoar, tjimmar, skålar och kramas och bestämmer
att vi ska ta varsin flanellpyjamas och dra till Bahamas

I bet you loved it!?!


lazy.

Yet another day. Ååh vad jag känner att jag hade en trevlig kväll igår med mina tjejer <3 (...wow i really did sound like a granny). Jag var lätt vakternas favorit hela kvällen ("inte dansa på möblerna lilla damen", "det finns glas på golvet så ta på dig skorna" och "*-ljudet när en katt fräser-*", ooh i love those guards. En person som jag dock inte gillade var DJ:n han var helt klart sämst, jag tror jag requestade RNB typ 8 gånger, and still no. Han tyckte bättre om Carola och EMD <333 FrigginLoser.



YOU S-U-C-K!

EN sak som jag har tänkt lite på här nu på morgonen är typ party crashers. Dom som går och festar och sen typ sitter i ett hörn och bara segar och dricker (och så ser dom sura ut). Och sen dagen efter så säger dom typ "altså, det var fan inget drag igår..." och skyller typ på allt och inget varför dom inte hade roligt. Jesus. Well maybe its time to look at yourself for once? Om du vill ha roligt, får du ju försöka iaf?! Friggin party hater, just stay home?! Ps. jag har alltid kul när jag är ute, för ja är så jävla kul (och så har jag roliga vänner också :D)

The hills har på senaste tiden blivit lite lamt tycker jag, men jag kollar iaf... Vågar ju typ inte ladda ner eftersom farbror blå kanske kommer och knackar på då. Och det vill jag ju inte...

Nu ska jag jobba snart, men först ska jag bädda min säng. Vad är det för roligt på TV ikväll?!


katt.

Kära läsare. ikväll ska jag klä ut mig till katt.




Så om ni ser en tjej på tunnelbanan i katt outfit då vet ni att det är jag.

Peace Lovers

ring it.

Ååh, skulle precis sova men så kom jag på en jätte irriterande sak som jag måste beklaga mig lite över (nej, jag har inte gått och blivit bitter bara lite allmänt... frustrerad)

iaf, jag hittar inte mina solglasögon!!! och jag har verkligen letat men jag hittar dom inte! Och grejen är att jag hade på mig dom igår altså.. baajs också. Inte för att jag behöver dom just nu, men ååh, kanske imorgon?!
Önskar att det var som när man inte hittar mobilen, då ringer man den bara!!!
Önskar jag kunde ringa mina solglasögon...



Ps. om du tycker min blogg är konstig, så är du antagligen en tråkig, bitter, humorbefriad människa.

Bitterhet.

Jag älskar bittra människor, dom får mig att förstå hur lycklig jag är. Därför är jag väldigt lyckligt lottad att jag får sitta i kassan. Därför att: när bittra människor går och handlar, och blir irriterade över saker (priserna oftast) så gillar dom att ta ut sin ilska på mig, den lilla tjejen i kassa 4 som inte har något annat än ett leende på sina läppar och en älgels samvete. Men allt jag gör är bara att le tillbaka (för att provocera deras bitterhet lixom), och ååh vad skönt det känns att det är dom som går därifrån, agra, irriterade, stressade och upprörda medans jag lägger mig och sover med ett skinande rent samvete och bara känslan av ren äcklig lycka <3






Bittra kunder VS. Little miss sunshine
(who would you vote president?)





Måndagar är en dag för mig då jag tittar på TV, från klockan nio till klockan 11. Det är typ enda gången på hela veckan jag kollar på TV. Och ni vet när man verkligen vill titta på något och det finns en andra person som verkligen inte bryr sig för 5 öre om vad som händer på TV och bara babblar på om annat och vill typ diskutera saker UUGH, det är så irriterande, såklart är även jag den "andra personen" ibland (vanligtvist under sportpogram) but im trying to be better hahah - but just so you know, on mondays -im busy!

... Did i just sound bitter?!

Duscha.

Amigos.

Jag är helt söndagsseg, och dear. Har verkligen inte gjort något world-changing idag. Men men, alla behöver vi en ledig dag då och då. Hade en trevlig utekväll igår med massa trevliga tjejer, hoppas på favorit i repris på tisdag (tror dessutom att jag gjorde lite gretis reklam för min blogg på tunnelbanan påväg hem, which is always nice).

Detta kanske kommer låta snuskigt, sunkigt och motbjudande, men jag har nu samlat mod till mig att erkänna att jag tycker det är jäätte trist att duscha. UUgh, alltid när jag känner att jag "borde" duscha så känner jag typ "NEEEEEJJJJ". Det tar tid, man blir blöt, håret blir blött, och efteråt känner man tvång till att skrubba, smörja, fixa, peta, klippa, raka, återfukta, plocka, torka och styla. ZzzzZz, visst jätte skönt att bli ren och fin. Men ååh det finns ju så mycket annat roligt man kan göra istället. So yeah, im proud to say that "showering is BOORING".

tänker klista in Lily Allens låt "Fuck you" -lyrics och hoppas på att ni gillar texten as much as i do :)

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

So you say
It's not okay to be gay
Well I think you're just evil
You're just some racist who can't tie my laces
Your point of view is midieval

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
F*ck you very, very much
Cause your words don't translate
And it's getting quite late
So please don't stay in touch

Do you get
Do you get a little kick of being slow minded?
You want to be like your father
It's approval your after
Well that's not how you find it

Do you
Do you really enjoy living a life that's so hateful?
Cause there's a hole where your soul should be
Your losing control of it and it's really distasteful

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch

Look inside
Look inside your tiny mind
Now look a bit harder
Cause we're so uninspired, so sick and tired of all the hatred you harbor

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

Fuck you
Fuck you very, very much
Cause your words don't translate and it's getting quite late
So please don't stay in touch



she is funny, and i think she is waay hot. I would date her...I would date her mother if she wanted me...

Ikväll tänker jag kolla på Filip och Fredriks nya program...



L is for "lame".

Fredag, woho or not jag sitter hemma och gör inget. Ooh glam :P hahaha men skönt också, jag menar 1. jag sparar pengar 2. jag är trött 3. jag ska ut imorgon 4. JAG SPARAR PENGAR!

Min dygnsrytm är lite fucked up, så därför när jag väl ska gå upp tidigt så tänker jag typ "ååh måste lägga mig tidigt ikväll", men sen ligger jag typ halv 2 och inte kan sova, igårnatt var en sån natt. Så jag bestämde mig för att kliva upp och göra något, jag bestämde mig för att locka mitt hår... sagt och gjort. Nästa dag, ååh med KRULLIGT, inte lockigt hår travade jag iväg till jobbet. Väl framme fick jag ett antal kommentarer "har du krullpermanentat håret?" EEH, JA?! i mean -nej ,ehlt plötsligt vaknade jag upp imorse och det var krulligt?! Varför ställa en sån fråga OCH OM man gör det så kan man väl säga typ "ååh, vilket krulligt hår, häftigt" eller vad som helst!? jag ska ge lite tips på vad man kan säga så det INTE bli awkward: typ  "intressant!", "ja, men det är kul med omväxlig", "jag vill också testa ....." "Jag skulle aldrig våga...." i mean common, så svårt är det inte att bara säga något, när man väl har kommenterat någons whatever :P
You dont have to like it, just deal with it, jesus.



Jag med mitt K-R-U-L-L!

förövrigt, finns det något fulare ord än "permanent"?! jag tänker typ 80tal och på när min mamma krullpermanentade sin lugg (ENDAS LUGGEN). MjaouZzzzzzzz.
 

Bite me.

Buttcracks.

Dear fans, idag har jag klart av ännu en del av mitt efterlängtade körkort. Hamnade dock nästan i cat-fight med en annan tjej där. Majouza, delade bara med mig av mina bitterfittiga åsikter och efter det vågade ingen prata med mig... ooh well

Efter det träffade jag en kär vän till mig, hon ger mig massa ekonomiska tips och jag funderar just nu på att kanske ta ett lån för att kunna undehålla mitt shoppingmissbruk som börjar gå till överdrift. Tack gullet!

Ååh, min söta vän, love you! ------>

Buttcracks altså, finns det något fulare? Det är fan det sista jag vill se någon visa! Bara order gör så jag får lite kräks i munnen... buttcracks, buttcracks, BUTTCRACKS, uughhh. Hur svårt kan det vara för folk att antingen dra ner tröjan, dra upp byxorna eller, helt enkelt sätta på sig underkläder?! (anledningen till detta plötsliga påhopp är nämligen att personen framför mig i riskutbildningssalen mer än gärna visade upp glimtar utav sin crack. Och jag försökte allt för att inte titta, det gick rätt bra, ett tag...men sen var jag ju tvungen att titta för att se om han fortfarande inte gjort något åt problemet, och...det hade han tyvärr inte). Personligen känner jag en viss panik och ångest om jag måste börja mig ner för att knyta ett skosnöra eller liknande, lika lite som jag gillar att se andras buttcracks, lika lite vill jag dela med mig utav min. Men blä, verkligen come on you guys, together we can stop the buttcrack-society, spread the news and we'll succeed.



Mmhm, ganska avskräckade huh?
Later
xoxo


ett ps.

Hände en konstig sak på jobbet som jag måste berätta om innan jag tar tag i min städning. Altså jag sitter i kassen och en farbror/gubbe/whatever kommer fram till mig "Ehh altså, du tjejen, jag är en såndär pervers typ, vart har ni babyoljan någonstans?". Saay what!? :P och sen kom han till min kassa "jag hittade den, ja hehe ja nu ska jag väl ta och betala för min perversa babyolja haha, och sen ska jag gå hem och haha jaa..." Vilket snusk! I mean, i dont wanna know?! Jesus.

En sak till, jag har en visdomstand håller på att växa ut... det värker lite, men faen vad vis jag kommer bli när den har växt klat.



Låtar som jag lyssnar på hög volym ATM

- Lily Allen- Back at the start
- Flow Rida- R.O.O.T.S
- Greg Laswell- Girls just want to have fun

stacks mig med tandvärk

Peace Bitches

uppmaning.

Till alla er som har ruttet gammalt påskgodis kvar, släng det! (jag gjor det precis) men jag fattar inte varför man låter det ligga kvar? Och så går man och typ småäter av det fast man inte vill. Kommigen nu så gör vi alla en insats, för vi kommer må bättre efteråt.


Igår när jag var och tränade så var det några killar på samma buss som jag, och när jag gick förbi så sa den ena "kolla tjejen"... eeh okej? Men det var inte det mest störiga, utan när jag sen skulle hem (helt svettig och gross) så satt samma killar på bussen och när jag då gick förbi så sa dom inget? Jag menar hallå? jag är ju fortfarande samma tjej, men i ett lite mer svettigt tillstånd. Snacka om svett-rasister.

Jag har tänkt på en sak också, som jag tror (och hoppas) att många känner igen sig i... Men ni vet när man kollar på en serie (typ vänner, sex and the city whatever) och verkligen maraton-kollar, man blir typ helt obsessed! (jag iaf) typ drömmer om serien och tänker skit mycket på den (och dom som är med i den). Speciellt när jag var helt inne i vänner så kändes det som jag var en i "vänner gänget"... do i sound like phsyco? ooh crap..


Jag med mina vänner!!!

ska städa ikväll och leta fram mitt glas-splitter.
but for now, im on my way to work <3


ps. Min syster tycker att min blogg har börjat spåra mer och mer, jag å andra sidan börjar tycka att den är mer och mer mig... does that say something about me?

ledig.

Godmorgon, aagh ledig idag. Ska nog iväg och träna... we'll see :P

Altså, till alla som tycker typ "altså, gud vad töntigt att prata engelska hela tiden, det är så irriterande, värsta fjortisarna, lär er svenska för fan och blablalballalballaa". Jag vet att det måste kännas jätte jobbigt för er, men anledningen är nog att ni inte förstår engelska. Såja, ta en intensivkurs och sen kan ni sluta vara hateras, shall we?! Dessutom har svenska språket ett ruttet ordföråd, *ooh snap*

Jag har hört talas om folk som sover nakna, försökte mig på det för några dagar sen, men det gick inte. Jag låg och var helt köldskadad, blottad och obekväm. Efter några timmars vridande och vändande stod jag inte ut längre utan gick upp och satte på mig in underbara PJ. Är det något jag har missat eller? vad är grejen? Kan någon berätta?

Såg förövrigt "Bangkok Dangerous" igår, tänkte typ se halva filmen och sen gå och lägga mig, men det gick inte. physically impossible. Jag är inte big fan av action men den här var lagom mesig och passade min skräckfilmshatandesjäl perfekt. (kanske har något med min asianlovingsoul också... men then again, who doesnt love Asia?!) Watch and love it.

see you later, suckers




Utvilad.

AAAH, efter ungefär 13 timmars sömn igår kväll gick jag utvilad och pigg till jobbet idag, det första jag gör är att sticka in näsan i personalrummet och får komentaren "fan vad sliten du ser ut, var du ute igår eller!?", eeh nej? träffar därefter på en annan medarbetare i grankassan från frågar "är du bakis eller?". what the crap?! im gonna give up sleeping, apparently it makes me look better.
söta jag på jobbet

Efter det gick det bara utför idag, waaw, massa kunder som typ gjort en pakt mog mig i kassan, allt för att kunna rösta ut mig i nästa öråd. Sen kom min gamla mattelärare in, han kände inte igen mig (kanske för att jag såg så himmla trött ut). han köpte kondomer och sprutgrädde... nej det gjorde han tyvärr inte men det hade varit kul om han hade gjort det.

En sak till också, jag har gjort lite reserch och upptäckt att för att kunna få några tusen läsare omdagen på sin blogg så måste man antingen vara 14 år och gravid eller ta bilder på nyinköpta grejer och "dagens jävla outfit".

Bifogar därför min dagens outfit



röd toffs- hittade i någon gammal låda
vita solisar- hötorget
örhängen- snodda av syrran (13 år)
Top- gina fucking ticot (såjävla snyggt med kräkfärg blandat med missfärgad vit)
shorts- Manhattan på drottninggatan
handväska- hötorget
Uggs- skopunkten


Sluta sno min stil bara, så jävla irri altså <3

schleeten.

Känner mig sliten, suck och pust, måste sova tidigt ikväll, men innan måste jag bara nämna några saker:

- Killar, ta mitt förra inlägg med en nya salt shall we? jag var upset (glömde nämna att en dude kallade mig hora och tyckte jag var uppkäftig... i was like - wanna muck? men jag fick inte för min friend/mama stoppade mig. Men han sårade mig, hora lixom, varför?! Inte okej :(

- Påskliljor luktar kiss (det är såjävladumt, jag har tagit det som en självklarhet att blommor luktar gott och att mina kunder i kassan luktar kiss, men jag borde sluta vara så naiv för DET ÄR påskliljesatan som stinker, uugh ännu en anledning att hata påsken)

jag på jobbet

- En kund (hmm, låter som jag är prostituerad nu...) frågade mig om han kunde köpa ett cigg paket på krita, jag svarade "nej tyvärr", då frågade han mig om jag kunde låna en cigg utav mig och jag sa "nej tyvärr, jag röker inte", då frågade han om jag kunde låna ut pengar till han så han kunde köpa cigg (han svor på sin mamma att han skulle betala tillbaka), jag blev lite paff men sa "nej tyvärr", då spottade han en snorlobba på golvet och gick därifrån, trevlig prick det där!

Sleep tight

ps. Mitt rum är så stökigt att jag gjorde sönder ett glas för tre dagar sen, orkade då inte plocka upp splittret och nu när jag hade tänkt att göra det, SÅ HITTAR JAG DET INTE, jag gör stan osäker! <3


funderinger.

Jahapp ja, jag har precis kommit hem från ett utebesök på stan med några kära vänner. Vi kom fram till ett och annat också kan jag lova, tex Killar, what the hell is going through era brains när ni (antagligen berusade) ser en tjej (attraktiv) på stan och *PING* you start to stare like friggin idiots! the only thing happening är att vi freak out, kan ni inte ens vara diskreta eller göra det lite charmigare?! And yes, this is true, it happened like ten times bara ikväll när vi var ute och gick från stället vi satt på till tunnelbanan (all girls can agree with me, yes?!). God damnit, sluta lyssna på era penisar och börja bete er som folk! ps. nej jag är inte alltid en bitterfitta :)
 
<------This is what im talking about

En annan sak också, på senaste tiden har jag funderat lite på blondinbella och jag har verkligen inget emot hennes för hon verkar vara en tuff tjej som verkligen got it going for her, yes jag är både avundsjuk och imponerad. MEEEEEEN när människan ställde upp i TV och man kunde få följa hennes liv 5 minuter varje dag fick jag panniiiik, jag tror det var rösten...den utsöndrar något som får mig att vilja gråta och skämmas på samma gång. Naiviteten (...om det nu är ett ord) och ordvalen  slog mig som en skalle i huvudet och blää, hon hamnade på min dissar-lista. Blondinbella -Håll dig till din blogg så slipper vi höra din röst och pinsamma, regiserade speech om att du är laktosintolerant, UUGH!

<------ This is what im talking about


Ohh well, i'll holla back at ya'll zoon <3

lazydayz.

Jag har jobbatjobbat och jobbat, alla ska ju ha påskmat och ett ton med godis (jävla fetton). Så jag har verkligen inte haft tid eller lust att skriva något hatiskt inlägg på senaste tiden. Idag är jag iaf ledig :)

tänkte passa på att tipsa om två filmer som jag dock har sett på senaste tiden

Slumdog millionaire     Marley and me

Slumdog millionaire, var faktiskt så bra som dom säger att den är. typisk jävla feel-good film. Trevligt att man slipper den typiska American environment och får en frisk fläkt av lite indian culture. Deras engelska dialekt just cracks me up :D Den andra filmen, Marley and Me, var jag faktiskt riktigt förvånad över att jag gillade, då the cover på filmen ser så fruktansvärt B och trist ut. Men faktiskt, den var bra. Inte jäättte bra, men bra. Jag grät nog lite i slutet...

ps. kan alla inte bara fortsätta att ladda ner?! Då blir det svårare för the cops att hitta någon (mig) kom igen fegisar, nu köör vi!

GLAD JÄVLA PÅSK OCKSÅ! ! ! ! ! ! !

Laughing Out Loud


Altså, whats up med dom här byxorna?! Jag såg en reklampelare med dom för ett tag sen och jag ba -"Whot?!". Fashion och trender kan verkligen mess around med ppl minds. Dom här är ju verkligen skit ful, ingen i hela världen kan se "snygg" ut i dom. Not even Jesus could pull of this look. Man kanske kan ha dom som fula mjukisbyxor.. men nej, inte ens det. Dom är bara väldigt fula. Jag tänker typ på en kangaroo typ...


Någon annan än jag som får den vibben? Dom måste ha hittat inspirationen därifrån, or is it just me?!

Mamalovesyou

påsk, euhm, what?

Jag förstår inte Påsken, altså whats the point?! självklart trevlig med extra lediga dagar (för vissa, ej för mig... men iaf) men det är helt sjuk ändå. Jag vet att jag är ett stort fan av uttrycket "Jesus", men då jag säger det har det inga religösa anknytningar, jag använder det mer som ett "!" för att verkligen stryka under the point jag vill förmedla :P

Men back to the point, påsk altså "de kristna kyrkan firar påsken till minne av Jesu död och uppståndelse, ett firande som sedan 300-talet är utsträckt till en hel vecka (stilla veckan) med palmsöndagen, dymmelonsdagen, skärtorsdagen, långfredagen och påskdagen. Påsken innehåller det liturgiska firandet av den kristendomsspecifika övertygelsen att den historiska gestalten Jesus Kristus är identisk med Gud, världsalltets skapare,och därför, tre dagar efter det att han blivit avrättad och begravd, väckte sig själv till liv igen; de kristna kyrkorna räknar detta som en gemensam och grundläggande bas i deras trossystem" (från wikipedia.se mohahaha, obviously)

Så allt detta ståhej bara för detta? Men har inte jesus redan fått en skitstor högtid redan (JULEN?!?!?) so thats not enough for him? stingy guy altså! Vet inte vad ni tycker men that guy is starting to piss me off :P

Hahah, jag gillar att prata religion <3 (inte för att jag har något against religious ppl eller anything, men jag känner mig seriöst mer anknyten till Buddhism än Kristendom (uuughh). Känns som att det är lite för mycket regler kring det hela, och jag och regler doesnt cope :P (men för att verkligen påpeka: jag har INGA negativa feelings för kristna eller kristendommen, its just not relating to me. Blame my parents or something :P)


Jaja, nu ska jag jobba i detta underbara väder. Känns sådärrrrrr <3

nöjd.

Ni vet ibland då man har en riktigt bra dag, man känner att allt bara flyter på utan några problem. Det känns som om man glider lite på moln och är lite snyggare, lite bättre än alla man går förbi. Idag är inte en sånn dag för mig, men jag känner mig helt okej nöjd iaf. (btw, gillar det ordet "nöjd" känns härligt på något sätt... en definition på att allt är som det ska och det bara känns rätt, nöjd helt enkelt)

Känner mig så pass nöjd att jag vill ge en liten hyllning till den musik som alltid får mig i bra mood.



Lykke Li, Zero7, Lily Allen, Jack Johnson och Maroon5

At the moment, you rock my world <3

vårväder

Ignorera mitt förra inlägg tillsvidare då jag inte har bestämt mig ännu, känns som jag faktiskt har mycket mer att tycka till om så... bloggen stays, ett tag till iaf.

Men hur som hellst, nu har ju våren tydligen kommit och hjälp altså! Folk är ju inte kloka! Från att ha varit inständga, deprimerade, sura, bittra och blektrötta människor som gör precis allt för att undvika kallprat har sveriges befolkning kommit på andra plats (efter Thailand) i "the-happy-people-contest". Det är som dag och natt!!! Jag blir dock aningen förvirrad... är det helt plötsligt okej att börja småprata med folk som står och väntar vid samma busshålplats? Kan jag börja le till folk utan att dom tror att jag är en galen kvinna, hög på en överdos kokain som är påväg att rycka din handväska? Kommer det bli olagligt att gå och hyra film eftersom "man borde vara ute och NJUUTTTAA i det underbara vädret"? Måste jag sluta lyssna på ipod i tunnelbanan bara för att någon ska prata om hur underbart väder det är? KAN JAG PRATA OM NÅGOT ANNAT ÄN VÄDRET UTAN ATT BLI HALSHUGGEN?

Okay, fine jag tycker också det är helt fucking strålande fantastiskt att solen vill visa upp sig i vårat annars så blekfisiga land. Men det känns extremt på något sätt, eller är det bara jag som överreagerar? Måste svenskar ha en ursäkt och en sun-boost för att kunna blomma ut till en manana-manana befolkning?

Inte konstigt att man känner sig deppig på vindern... Tänk om alla skulle vara lika happy-happy året runt? Skulle inte det vara trevligare... eller?


RSS 2.0