Saker som borde hyllas oftare

Det känns som att i januari och februari läggs allt för mycket tid ner på att klaga på saker. Jag är trött på alla som ska hitta fel på allt och som inte klarar en 5 minuter utan att säga något negativt. Blä BLä BLÄÄÄÄ! Om även om du har något att gnälla över, keep it to yourself ingen annan bryr sig om din katt har bajsat på hallmattan.

Till exempel, SL -jag älskar SL. dom är nästan alltid i tid och jag skulle inte överleva en dag utan dears underbara hemsida. Besökte London för ett tag sedan där deras tunnelbana stäger typ kvart över 12?! Måste faktiskt få skryta lite om att våran tunnelbana går HEEELLA NATTEN (på helger dock). SL och alla chaffisar i mitt hjärta (speciellt dom som ropar ut lite roliga medelanden i högtalar systemet).

Hemsidan "www.tjuvlyssnat.se" borde vara allas favorit sedan länge, men jag kan bara inte sluta förundras över hur grym den är, never a bad day with tjuvlyssnat <3

VI, ICA, Konsum eller vart nu du handlar, jag måste ge en stor hyllning till alla som sitter i kassorna och får ta emot klagomål från gnälliga kärringar, stinkande fyllon, snattare, gapande ungar, urklippta kuponger och poängsystem som ingen mänsklig varelse begriper sig på. Och ändå så sitter de där med ett leende (oftast). Bra jobbat, jag skulle aldrig orka 5 minuter.

Jag säger bara att positivitet föder positivitet

(och jag klarar inte höra NÅGON som nämner något om vårat pissiga väder igen, please vi lider ALLA på INSIDAN, inte bara DU!!!)

kärlek min vänner

premiär

Kära vänner.

Jag är trött på de femtusenmiljoner modebloggar som finns. Finns det verkligen inget annat som intresserar folk? Om man bara är ganska vanlig och ganska tråkig, är det verkligen någon som bryr sig?

Jag är ganska tråkigt, och ganska vanligt (...hur man nu ska define "vanlig"?! men det känns också uttjatat på något sätt och ingen verkar ju komma på något vettigt svar iaf så jag lämnar frågan tills vidare), finns det då någon som kommer läsa min blogg?

Det kvarstår att se...

RSS 2.0