BesserwisserZ.

Ni vet de där människorna… Som är så jävla präktiga och besserwissiga. Som när man berätta er en historia (uugh inte ”historia” as in: det var en gång… utan vi vet typ en händelse eller liknande) och man säger typ ”Alltså det var sjukt mycket folk på bussen, typ 170 pers eller något…” och den jävla personen avbryter och klämmer ur sig något som ”eeh, kanske inte 170?! Det får ju lixom inte plats 170 personer i en buss he he he, men det var kanske 30 eller något. Alltså du måste alltid överdriva!” Jag blir så jävla lack alltså. Hallå? Man måste krydda lite för att få till en bra historia?! Ingen orkar väl fan bry sig om själva ”faktan” i historien utan man get the point utan att peka ut det självklara. Alla vet väl att det knappast går att få in 170 personer i en buss, stupid whore/manwhore.


Så anyways, i hate you people.


Positivt.



Positivitet, i like

Steka.



Imorgon ska jag steka mitt fläsk. Nu ska jag sova för jag är dödligt trött. drkgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlgjlv...

Mjöd.

Var ute på stan med min kära kusin igår. Vi svirrar så bra. Träffade massa trevliga *host* och konstiga människor, drack mjöd och vinglade hem på sönderskavda-fötter. Kul att jag ska jobba idag och TUR att vi delade på en mjöd och och tog en varsin. awesome.


Mjöd, även kallat honungsvin, är en alkoholhaltig dryck som får sin alkoholhalt genom jäsning med hjälp av honung. Till detta tillsätts ofta kryddor. Jag tycker det smakade som öl, synd att jag inte tycker om öl för annars var det rätt gott.

72077.

Jag fick för ett tag sedan en länk till ett IQ test på nätet. Det verkade kul så jag fyllde i frågorna och fyllde slutligen i mitt mobilnummer för att få resultatet , STORT MISSTAG.


Företaget som gjort formuläret anser att du ingått ett avtal och börjar skicka tävlingsSMS med frågor 8grr/månad för en kostnad av 15sek/fråga. Som slutar med debitering av 120sek på mobilräkningen eller kontantkortet.

 

Det framgår inte i SMSet hur du stänger av tjänsten i SMSet utan du måste ringa in på 0775-700130 och sitta å vänta i telefonkö. Sen kan de inte hjälpa dig direkt för de har nästan hela tiden tekniska problem.


... Det tog mig typ 3 månader att fatta att dom drog pengar från min mobil, so i feel kinda stupid (and broke)


Fred.



Awesome Fred, he just cracks me up

Overheard in New York.

Som tjuvlyssnat, fast på engelska which makes it a hundred times better. http://www.overheardinnewyork.com/

Coworker #1:
So what've you been up to?
Coworker #2: The usual. Just whacked off.
Coworker #1: Dude, you're on speakerphone.

Lost tourist on cell, blocking the crosswalk with her luggage: I'm standing on the corner of 42nd and 3rd.
Passing native: Yeah, and in everyone's mothafucking way.

Drunk hipster #1: Yeah...snort cum.
Drunk hipster #2: How could I snort cum? It's impossible!
Drunk hipster #1: Nothing is impossible.
Drunk hipster #2: But it's so sticky. I really don't think that's possible...unless maybe it was in powder form.
Drunk hipster #1: Wow! We're those guys on the train everyone wants to shut up.

Girl #1: Everyone always criticizes my choice in men. I get so sick of it; there's nothing wrong with Tom.
Girl #2: He looks like Hitler, he drools, he's always whining and making high-pitched noises, and everyone keeps putting him down, and he never even stands up for himself.
Girl #1: He may be a total loser and a freak but he still has some redeeming qualities. Plus if I didn't date him no one else would.
Tom: Thanks.

Younger black man with suitcase: I just want you all to know that I am getting on the train with a suspicious package.
Older black man, not looking up from his newspaper: Nigga, that is the stupidest thing you could have said.

Swedish summer and Jason mraz.

Underbart jävla väder. helt galet. i love sweden.



Finns det något störigare än folk som har avstängd mobil? Man känner sig så hopplös. Och jag blir typ galen och fortsätter ringa om och om igen även fast jag vet att personen knappast kommer svara. Utan mobilen är man hjälplös. Tänk om man ska träffa någon i stan och man inte har mobil? Hur ska man kunna träffas? tänk om den ena personen blir försenad? Då står man bara där som ett freak i 45 minuter tills man uppgivet går därifrån. Nej tack. Tacka vet jag mobilen. Last night the phone save my life.

 
I love my phone.



Laddade ner Jason Mraz album igår, (ja, jag vet så jävla last year men iaf).
Jätte bra album





funny.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha, härligt härligt!
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är du vaken?
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Jag förstår att det känns surt :(
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag tar livet av mig altså
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Dude, can’t go out tonight cus sim sick…Yes again.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag har as ont I rumpan hahahahaha
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag har lektion
8. Vad vill du höra mest av allt?

Ja jävla bitterfittor, jag vill bjuda mer folk på min skiva

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Haha jag vet skit skumt!
10. Din romantiska replik?
OK

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jag köper skorna…


Reklam.



Reklamfilmer som de här borde det finnas fler av. Pallar inte med att se på massa tråkiga, sega, lame-shit commercials. This is real entertainment.

starvation.

Okej, vart är min familj när jag behöver dom... okej min mamma snarare. My house is empty and so is my stomach. Hello? I need food. Varför har inte Sverige homedelivery? Okej, som inte kostar en halv miljon? Uugh. ni vet den där känslan när man är hungrig och lite.. småsugen (på mat altså doofus). Och man öppnar kylskåpet en miljon gångeroch leter efter något men man tar ändå inget att äta för det finns inget man är sugen på hemma. Dont you just hate that feeling? it sucks... just like you mum.


Om något ska ha något liknande till middag, call me!


By the way... ett svart håstrå har börjat växa på min stortå. it is pretty gross and makes me feel like a man.

frukost.



Varför finns det ingen god frukost?
Ugh, är det bara jag som tröttar på att äta samma sak till frukort varenda jävliga dag, år ut och år in. Eller okej fine, det varierar mellan skinka och ost som pålägg, olika juice typer, kanske någon ny yoghurt. Wow. amazing... not. Jag vill typ ha kött och pasta... det skulle jag tycka var gott...

I had a dream.

Drömde en jätte konstig dröm i natt. Jag bode på ett barnhem och att alla andra barnen var svin-taskiga mot mig. Jag fick inte ens ha en filt på mig när jag sov och min katt satt innanför min tröja och bestämde vad jag skulle göra för att kunna rymma...apparently he was some kind of cat- genius. HEY! That would make an awesome movie!?!



Fabulous.


skratta.

Skratt är som nysningar, det simttar.
 
 

 

killing me softly.

uhg . ugh . ugh . ugh . ugh.

Mitt mind är splittat överallt.
Orkar verkligen inte blogga right now.
I'm mentally sick.

Can't it just be over already?

uhg . ugh . ugh . ugh . ugh.

...Man, I sound depressed!

stomach issues.

Något är fel med min mage. Den kurrar och knorrar, loudly. det är rätt pinsamt. Fattar inte varför... jag har inte ätit något speciellt... uuugh except for that seafood salad... Euww. bad shrimps screwing up my belly :(

I did not sign up for this!



...you like my boobs?!

Pope on Facebook.



Awesome.
Finally I can check out what the pope did last weekend.


I judge you.

Jag har upptäckt en sak, jag spanar in tjejer. Jag verkligen spanar in tjejer. Till och med rumpan… eller snarare speciellt rumpan. Och så om hon är fetare än jag tänker jag typ ”jäkla tjockis” eller om hon är smalare än jag tänker jag ”men gud, hon måste ha anorexia eller ngt”. just to feel better about myself. Why do we (I) judge? Killar är så jävla ointressanta att checka out, det finns bara två kategorier typ, ful eller snygg. Det tar 2 sekunder att avgöra. Och too me, basically, alla grabb- stjärtar ser ungefär likadana ut i jeans. Men nej, det är inga lebb-vibbar från mig, utan helt enkelt the fact: I judge you... and your mum.



But I wont bite.

 


Countdown.



Count downt to paradise: 16 days

Blogloving.

well since i have around 9 readers per day (impressive, i know), i though it was about time for me to get "bloglovin" Följ min blogg med bloglovin So yeah. basically, click on the link to subscribe. Common people, together we can change the world.



Torkad pasta?


Fick en fråga idag på jobbet om vi hade "torkad pasta"...Euhm... Did i look like a questionmark-in-human-form or what?


Ska sova nu.

Balls of steal.


Yes, it is true that i L-O-V-E Martin Soneby.
But how is it possble that people dont find this funny?


Stressed/Desserts.



Hittade den här najsiga bilden när jag googlade "stressed out".


peaceful saturday.

Okej, i lördas altså. Jag skulle jobba klockan 4a... hade sovit till kl.12.30 och sen segat någon timme framför dator när mamma frågar om jag vill följa med till schkäärholmens centrum och köpa lite nagellack och stuff så vi kunde få vackra fötter och händer till sommaren *lolz*. Men fine tänkte jag och klädde lydigt på mig. Vi börjar köra och jag tycker jag hör något skumt med bilen... men mamma (jävla dövo) hör inget så vi fortsätter köra. Mamma lyckas på något jävla sätt köra fel så vi börjar åka åt fel håll på motorvägen. (okej fine, inte fel håll PÅ motorvägen haha, men...fel håll, för oss) Vi noterar också att folk i bilarna runt omkring oss vrider på sina skallar och STIRRAR på våran bil hmm... Jag tycker fortfarande att det låter skumt, typ ett dovt *bump-bump-bump*. När vi väl har lyckats krongla oss ut på rätt väg så börjar det dunka så mycket att mamma inte ens kan ignorera ljudet. Men som sagt vi är på motorvägen... och mamma är för fet för att kunna gå ut på väggrenen och kolla på bilen utan att bli påkörd, så vi tvingas krypköra med varningsblinkersena på i 30 km/h på motorvägen. Tillslut lyckas vi köra av mot Bredäng upp på en bensinmack. Och obviously har vi punka (och inte bara punka utan STORA hål i däcket). Sen fick vi vänta på en buss i 30 minuter och sen... en annan buss i 20 minuter för att sedan kuta hem, äta en torr macka och sen jäkta till jobbet klockan 4.

Just the peaceful saturday i wanted <3




Ps. Ooooh by the fucking way, mina tradera-skor från England har anlänt.
not too bad altså.


Allie, dietpills.

Beach nollnio tips. En vän tipsade mig (på fyllan, jag är imponerad att jag ens kommer ihåg this) men iaf.. Sveriges typ första lagliga bantningspiller. Alli, heter den och köps receptfritt på Apoteket.

"Alli är både ett kostprogram och ett receptfritt läkemedel för viktminskning. Alli hindrar omkring en fjärdedel av det fett du äter från att tas upp av kroppen. Läkemedlet i kombination med Allis kalori- och fettsnåla kostprogram är ett effektivt och långsiktigt sätt att gå ner i vikt. Alli lämpar sig för personer över 18 år med ett BMI på 28 eller mer. Alli används för viktminskning hos vuxna 18 år och äldre, som är överviktiga och har ett BMI (body mass index) på 28 eller mer. alli ska användas tillsammans med en kalorireducerad, fettsnål kost."



Common all you fatties out there, lets do this!!!

hair-do-ribbon-thingy.


Eftersom jag har varit lite snål med inlägg på senaste tiden bjuder jag på min vackra hair-do-ribbon-thingy.
(oohhoo, första "live" bilden på mig)



what a beautiful day.

Okay. seriously. Måste om vad som hände i lördags...
men jag har verkligen inte tid ATM.
Ni får en liten clue sålänge...



Also I would like to say hi to my wifey on the opposite side of the globe…
yeah bitch, can’t wait to see you!!!


Någon mer än jag som tycket att vädret är tjock-nice idag?


Ps. LÖÖN IMORGON. YEAH BABY. Ses på stan ;)


Don't wait up.

bahbaha...

Har inte bloggat på år och dar. Så mycket har hänt. Jag har så lite tid... hinner inte, just nu.


Dont wait up.


A crazy friday night.

Ska kolla på film nu, tror det blir "21"
(nej jag har inte sett den... hur skulle jag kunna veta att vi har den hemma?
Jesus, chill!)




If i have to stay home tomorrow,
 i'll kill myself

Facts about sleeping.



Dagens sanning: sova är, skönt men tråkigt.



Godisnostalgi.

Hallå?!

Någon mer är jag som blir lite nostaligisk när man ser tablettaskar? typ PimPim, Zoo och Tuttifrutti? AGh, jag vill bara gå på barnkalas igen.


Tänkte också på såna där kex-rån som man alltid fick på kalas när man var liten också. Dom är fan goda... vi har extra pris på dom den här veckan by the way också. 10 spänn föfan! Varför äter man aldrig sånna längre?


OCh JA! ni vet sånna där små leksaks automater man stoppade in lite godis i och sen kunde man typ ploppa ut en i taget!? Man köpte dom typ på färgor...till åland eller ngt. Det fanns med refill och massa grejer. Det satt typ en disney figurs huvud på toppen också, vad fan kallas dom? Pez Pez heter dom tydligen upplyste mamma mig precis om...









bounce baby bounce.

Har precis kommit hem från BOUNCE. and i have one words for it AMAZING. Detvar helt galet, och det känndes inte alls som om man var "bara publik" utan typ en del utav showen, great great great. Någon som vill gå med mig igen imorgon?


– Det är en föreställning om rädslor. Folk har fobier för allt möjligtkryp och spindlar, höga höjder, hundar och datum. Vi belyser de olika rädslorna och utsätter oss för dem. Vi gör saker som jag själv är mycket rädd för. Vi har verkligen pushat oss själva denna gång, säger dansaren och koreografen Joe Jobe från Bounce.

 

 

– Syftet är inte att skapa obehag – vi vill inte skrämma publiken – nej, vi vill belysa rädslorna och övervinna dem. Alla är rädda för olika saker, vi vill ge dem hopp om att övervinna rädslan. Om man drar det längre handlar rädslor om tiden och döden. Vi lever i ett samhälle där saker går fort. Den stora rädslan för många är att inte hinna med. Vi är rädda för tiden. Vårt mål är att väcka tankeställningar och i slutet av föreställningen kommer vi att veta om vi fått med oss publiken eller inte. Det blir en skön upplösning på föreställningen, mycket energi och mycket positivt.

 



Thank you bounce, you rocked my friday night <3

 


Kära kunder.

Idag har jag jobbat. Det händer alltid något speciellt när jag jobbar. Men det är det som gör dagen.

Idag tex. så kom det in in en farbror som har en major crush på mig. Han kallar mig alltid "den sköna" och är allmänt bara snäll, trevlig, rolig och ofarlig (kunde han inte vara 50 år ynge?!). Och det är något som han alltid säger som får mig att bli så glad - "Må solens strålar belysa dig" Visst låter det nice!? Jag ska börja säga det, i mean who does not get happy when somebody says something like that?

En cp kärring blev svinförbannad idag när jag RÅKADE slå in en vara två gånger, hon påpekade att hon tyckte "det blev lite mycket" men jag sa att priset nog stämde. SEN när hon kollade på kvittojäveln så upptäkte hon att jag gjort fel och sa saker som "du borde ha lyssnat på mig tidigare", "har du inte lärt dig att kunden alltid har rätt?", jag ignorerade kärringen och sa bara "såja, här är dina pengar. Det var väl inte så farligt!?" och då blev hon G-A-L-E-N!!! "inte så farligt?! nej, men hurre du UNGA DAM! man behöver inte vara ohövlig, jag en har en HUND som står UTE I REGNET och fryser, DU ska be OM URSÄKT! du vet att jag KAN RINGA DIN CHEF OCH RAPPORTERA DET HÄR?!, BE OM URSÄKT!!!!", jag åter igen ignorerade henne och hejade på nästa kund istället. Buhu, im so scared, NOT!

En kund (kvinna typ 40 år) böjde ner huvudet när hon skulle leta efter sina pengar, och då blottades, EN FET JÄVLA STOR mjällklump rakt i hårbotten. Fy fan, altså typ lika stor som min pekfingernagel.  SO friggin disgusting!!!

I love my job <3

Just playing with ya.



This is what guys do to you! ! !
Every single one on the planet, not one exception!
trust me

Varför?

-Varför laddar folk upp bilder på "dagens outfit" när dom har på sig jeans och en vit/svart t-shirt, så jävla meningslöst. En blind person hade kunnat hitta på något mer spännande i klädväg.

- Varför kan jag inte få bli magsjuk, beach 09 närmare ju sig, hallå?!

- Varför kutar man till tunnelbanan när nästa kommer om 3 fjuttiga minuter?

- Varför ser tjocka människor lyckligare ut än smala? Dom ser lixom lite mer... färggalda ut.

- Varför älskar vissa människor att skapa drama? You know, livet är lite enklare om vi alla är sams?

- Varför gillar jag inte McDonalds/Burger King mat? Alla coola kidz hänger ju där?

- Varför låter jag som en patetiskt människa (alternativ dagisbarn) utan liv som updaterat sin blogg 4 gånger senaste timmen?

men jag undrade ju bara...

My favourite things to say

Mina top ten favourite things to say
(eller snarare, fraser som oftast poppar ur min mun)


- Mjaou /kitty/ pussycat
- Ooh Jesus!
- What up?
- Ja du vet, lallaala typ
- wawaw
- Stupid bitch (kan även bytas ut mot whore)
- MÄÄH!
- Jag är hungrig
- Men sluta vara bitter!
- Freak/Loser

                                                  Talk to me

Bonde söker wifey.



Hög tid att söka in till "bonde söker fru".
Världens skönaste TV-show, som äger både "Top Model" och "Project runway" (alomst...)
Har någon av årets bönder fallit dig på läppen? Skriv ett brev och håll tummarna för att just du får tillbringa sommaren på gården!

Så här gör du:

Skriv ett personligt brev där du berättar om dig själv, dina intressen och varför du är sugen på att träffa din utvalda bonde. Skicka med två foton på dig själv.

Märk brevet med namnet på bonden och skicka det till:

Bonde söker fru
TV4
115 79 Stockholm

Senast den 4 juni ska brevet vara inne.

 

Må bäste man vinna,
jag funtar fan på att skicka in en ansökan till Elin Torstensson, hon verkar vara en tuff guzz.


DN vet vad du vill rösta på...NOT!

Har varit lite smått frustrerad över vad jag ska rösta på den 7 Juni. Pappa tipsade mig då om att på DN:s hemsida kan man göra ett test och se vilka partiers åsikter som bäst överrens med ens egna. Svara bara på 25 frågor, så kan du går och rösta vredan imorgon :D Gör testet HÄR. Hur som helst så fick jag moderaterna, i mean wtf? jag är största antimoderatern ever. Min pappa fick kristdemokraterna och han höll på att smälla av. Yeaahh, he doesnt like christianity veli mush. SÅ mjää, tror nog att jag måste sätta mig in lite iaf... DN kan ta sig. Men tanken var fin!


Wigga.

IM the blackest, white chick alive. Wigga?! yes pelase.




  Okej, nej men seriöst. Dom här klippen är awesomly good. Wish i could do ANY of that.

Pollen.

I’m just really exhausted. Verkligen. Jag måste typ invalid förklara mig själv, för jag orkar knappt lyfta mina fingrar när jag skriver på tangentbordet. Skffffffffffffffffhvjccccccccccc.

 

Är ledig imorgon THANK GOD for that. Even though pollen is messing up my life…Ughh. Fick frågan om jag var ledsen idag eftersom mina ögon tårades så mycket.

 

Fick också mail att mina skor från tradera är på väg nu iaf. Det kan ta mellan 7 och 28 dagar innan jag får dom. Jippie. 28 dagar lixom, is that even 2009?

 

Måste börja knåpa på ett tal som jag ska framföra inför cirkus 120 människor. På engelska. Tur att man är pro. Men iaf… lite prestationsångest kanske eller ngt jag vet inte…

 

Har inte motivation att ens försöka vara rolig. You know, I try my best. Jag ska bara vara svenskmestråkig… and I like it.

 

 

 


Hundra inlägg celebration.

... Ooh jag har precis skrivit ett hundra inlägg precis. Respect.
Jag börjar bli en erfaren bloggare... You can call me Gandalf.

Too friggin hilarious.



This is the kind of baby I want.
Grät lite när jag såg klippet, too damn funny.


Muskelvärk.

Ni vet känslan när man har haft en tight tofs runt handleden, eller typ något tight runt någon kroppsdel *valfri*. Och det börjar typ värka och bulta lite smått för att blodet inte kan pumpas runt? den känslan har jag i mitt höger ben. Det känns cp konstigt. why lixom? Har funderat lite på om det kan bero på att jag tränade igår? I mean i don not work out that often... så min kropp fick typ en hälsochock… eller ngt. Hur som helst så känns det ganska obehagligt.

 

Jag tror jag måste sova snart, är verkligen hur trött som helst. Det känns jätte konstigt, jag har inte sovit tidigare än klockan 2 på hur länge som helst. My time rhythm is weird, yes i know. But guess what else is weird- YOUR MUM!

 

 

... försöker komma på något funny to say..

...men jag kommer inte på något *FAIL*


totally funfunFUUN.

Hittade en totally overmegafantastic blogg

Den heter "Angry Cashier" och det är en dude som kriver om vilka kunder som kommer in på 7eleven:et där han jobbar. "One man. Six Slurpee machines. Thousands of customers. Infinite bitterness."

Check it out ASAP http://angrycashier.blogspot.com/

Här är några av mina farvoriter!

Bugs Bunny No. 1

DrunkMuscleGuy: Hey, dude, can you call me a cab?
Angry Cashier: Okay. You're a cab.

Brutally honest

SuaveGuy: Why you stand so far behind the register? You afraid I'm gonna rob you?
Angry Cashier: No. Frankly, it's because you smell like shit.

"Chee-sah"

Fatguy: Is that your real name, "Chee-sah"?
Angry Cashier: Yes, it's my given Christian name. I was baptized under it at age six.
Fatguy: Really?
Angry Cashier: No.
Fatguy: Then why...
Angry Cashier: You know how strippers don't use their real names on the job as a security measure?
Fatguy: Uh-huh.
Angry Cashier: Same basic principle.

Schopenhauer would be proud

ShortGirl: Which of these one dollar scratchers wins more?
Angry Cashier: That's an invalid question. No lottery ticket can statistically win any more than any other.
ShortGirl: I just don't want to be a loser.
Angry Cashier: I would say that if you buy any of those lottery tickets, you are already a loser.
ShortGirl: That's mean! Don't call me a loser!
Angry Cashier: I didn't. You haven't bought any yet.
ShortGirl: Well, now I don't want any.
Angry Cashier: Excellent choice.

What is not to love?!

Angry cashier.

Känner mig rätt låg efter 10 timmar på jobbet...pust

Dissar lista (på jobbet)

-Kärringar som skriker typ "KAN DU ÖPPNA EN ANDRA KASSA?!?!" när det är typ 3 personer före i kön. I mean, chill women. det är inte precis som om hon har något annat att göra efter hon har handlat. (Gamlingar har ju typ 1 sak på sina scheman per dag, på måndag: handla, tisdag: tvätta, onsdag: gå till posten... och så vidare, so crazzyy busy) Men iaf, störande. Är det du eller jag som bestämmer kärring huh huh?!

- Personer som kommer fram och frågar "Ursäkta men, jobbar du här?" eeh, nej?! Jag är bara ett efterblivet mofo, som har väldigt lite saker för mig på fritiden så då brukar jag kila runt till lite olika butiker och plocka upp varor, stå och fronta och rensa ut gamla varor. Its crazy fun, you should try it some time? :D f-r-e-a-k. Eller så frågar dom typ för att dom tycker jag ser så jävla oproffisg ut, typ "jobbar DU här?" *med upphöjda ögonbryn och ett ansiktsuttryck som om han/hon svalt en suruppstötning*. Yes, for your information Sir, i do work here. OOh SHUT UP will you?!


If you shop where I work, feel free to say hi... i dont bite...maybe...

Blogg ångest.

Ångest fan. Måste jobba... hur ska jag klara mig utan att blogga på typ massa timmar? AAHG!? Jag är på edgen till nervous breakdown. jag måste fan skaffa Iphone...

Diggar lite "Rick Ross-Deeper Than Rap" för att pigga ut mig lite. i like music.



Funderar på att skriva ett politiskt inlägg... måste kanske sätta mig in lite först.

Later bitches and hoes


Robinson 2010.

HA HA HA HA HAAA. ooh jesus
jag har precis anmält mig till Robinson 2010
Spontant? Yes please.
Sydamerikanska vildmarken, here i come

Stranden Vs. Träsket
Vinna Vs. Försvinna

...Fan om jag hamnar i träsket altså.

Gym och aerobics.

Ni vet när man joggar på sprinmaskinerna på gymmet, och så kommer det någon och ställer sig bredvid en, helt plötsligt blir det en tävlig. Båda vet om det, men låtsas inte om något. Iskallt. Man fortsätter springa normalt på utsidan, men på insidan är det ett crazy joggin marathon mellan dig och personen bredvid dig. Du höjer hastigheten lite *blipblip*, personen bredvid höjer också hastigheten lite *blipblip*. Och ingen slutar springa förens den andra har slutat före. It gets really exhausting after a while. Men it is a hell of a good work out. tack till killen som stod bredvid mig idag, du gjorde så jag svettades. big time.


Måste berätta en sak om en av ledarna som har aerobics där jag tränar. Jag känner iaf en person som hon också känner… Och när jag satt och snackade med min kompis kom vi in på aerobics och hon aerobicsläraren och så vidare. ”Altså, hon säger att alla är skit dåliga, typ en loser skulle kunna leda den där klassen. Hon judgar typ alla som går på hennes pass och är värsta häxan bakom ryggen…” Jag blev helt förkrossad. Vilken jävla satmara, varför ler hon mot mig när jag kommer? Är det för att hon tycker jag är så jävla dålig och inte fattar ett piss av koreografin? UUgh nej, jag går inte på aerobics längre. Do not ever trust your aerobics instructor.

 

The aerobis instructor from hell.

Hypermegacppigg.

Jag är hyperaktiv. jag vill typ ut och jogga, eller nej. jag vill bli packad och sen vill jag gå ut och jogga. Det skulle vara fett kul. Någon som är taggad? Det stämmer fan att man blir piggare av att träna. jag är hypermegacppigg.

Min pappa är sjuk. Han tror han har fått svininfluensan. (Är jag ensam om det här i hela värden eller är det bara mina föräldrar som tycker att det är mest synd om dom i hela hela världen när dom blir lite snoriga? Om jag är sjuk, typ hostar ur mina inälvor, ögon som rinner och en näsa som det inte går att andas igenom så går jag och jobbar iaf. Jag klagar minsan INTE. Medans min pappa vill att jag ska slava för honom nu för att han "har ont i halsen" bubhuhuuu. Well guess what Daddy! I aint makin' u a cup of fucking tea!!! yeah that is right, my middle name is badass.) ps. fan vilket långt parantes-inlägg. kul ju.


My dad is a swineflue
victim

Igår lärde jag mig att göra en rosett på huvudet Lady-gaga STYLE! yeah. Altså youtube är fan my hero. Why do we need teachers when we have youtube?


This is not Lady-Gaga?! This is me!!!


See you later, xoxo

Tänkte bara...

Tänkte bara jag skulle kika in och säga hej, innan jag släpar iväg mig till gymmet -Hej!

Kan också bara side tipsa lite om en website som fraktar gratis över HLEA VÄRLDEN. totally crazy. But cool. http://www.cosme-de.com/

Also, jag har ju en lite "The hills" obsession och råkade komma över den här bilden på Heidi Montage.

I dont know what it is... but something weird happened to her boobs...

                      Vi ses senare alla GuZzzZar

ticking clock.

Tiden har gått så sjukt snabbt senaste tiden tycker. Jag hinner verkligen inte med. swisch swisch. Vintern var ju så jävla långsam så men kanppt vågade hoppas på vår och nu har det varit vår i.. ja ungefär 5 minuter och snart är ju hela fucking maj slut. Vart tog vägen vägen lixom? Jag hinner inte att sommaren kom så snabbt. Please rewind. Finns ungefär en miljon saker jag borde göra (okej, ärligt talat, inte EN MILJON på riktigt... men ganska många) och allt jag gör är... bloggar, äter, festar, äter, bajsar, umgås, bloggar och kollar på tv. (ps. i love my life) hur ska man kunna få motivation att göra något nu så man inte står i sista minutet och stressar ihjäl sig? Jag vet faktiskt inte, jag har alltid varit "gör-allt-i-sista-minuten-tjej". Can't change that fact, tyvärr.
The clock is ticking, tic tac, tic tac...

Har för övrig bytt ringsingnal, jätte förvirrande. ska aldrig göra om det misstaget!
Ska träna imorgon, vi ses på gymmet Lovers.

Reaction.

Bara för att få någon jävla reaktion. Plus... I think it is funny.


Understand me.

Jag har förstått att många tycker att min blogg är väldigt flummig och konstig.  Jag kan på ett sätt förstå varför. Om man inte känner mig kan det vara lite knivigt med att förstå varannan mening svenska varannan engelska. Mina vänner har härdats, dom känner mig bättre än vad jag känner mig själv och har på senaste tiden börjat förstå (och acceptera) mitt hemliga (och heliga) språk. Att jag sen tycker det är roligt att driva, klanka ner och ironisera (är det ett ord?!) saker och ting är en annan femma. Jag är bara så himla trött på alla bloggar som handlar om ”dagens outfit” och diverse tråkiga vardagssaker som folk håller på med om dagarna. Jag förstår verkligen inte. Tanken med min blogg var (och är) alltså att försöka släppa loss och konfrontera alla flummiga känslor och tankar som gömmer sig längts in i alla Svenne- trista själar. Helst av allt vill jag säga saker som folk tycker är konstiga och onormala fast på ett positivt sätt. Vet inte om jag har lyckats att provocera er tillräkligt, men en dag hoppas jag på att det kommer finnas 100 kommentarer som slaktar mina tankar och åsikter. That is what I really want. Och att man sen kan känna igen sig, hålla med eller vara helt emot vissa saker som jag skriver om. It is up to you. Jag kan bara vara mig. Och dagen ni ser att jag laddar upp en seriös bild på en ”dagens outfit”, hate me tenderly. 

Big Love.


Rysk spikmatta.

Som sagt, min moders födelsedag idag. hon fick en spikmatta utav farmor. I thought that was really odd? Eller är det bara jag? En rysk spikmatta dessutom.

Vad händer i kroppen när man ligger på den ryska spikmattan?

Precis som vid akupunkturbehandling frisätts endorfin från hjärnan.
Endorfin lindrar smärta och blockerar smärtimpulserna på ryggmärgsnivå.
Därför är akupressurmattan ett utmärkt hjälpmedel vid rygg- och nackvärk, ledvärk och stelhet.

 

Även oxytocin frisätts från hypofysen,
vilket leder till att Du blir alltmer avslappnad.
Därför är den ryska spikmattan bra att använda mot
stress, sömnlöshet, muskelspänningar, spänningshuvudvärk och trötthet.

 

  Does'nt it look comfy?

tradera.

well i feel stupid. gjorde ett konto på "tradera.com" och började sen PÅ SKOJ buda på lite olika saker. Men mina bud kom aldrig fram för det var hela tiden någon annan som budade över mig. TILLS jag budade på ett par dojor för 200 spänn, jaja tänke jag och loggade ut och igår fick jag ett email *GRATULERAR DU VANN BUDGIVNINGEN PÅ SKORNA!!!!!* and i was like, WWHAT?! fuuck, noo!!!! uugh WHYWHYWHYWHYWYW?! och eftersom buden är bindande var jag tvungen att överföra pengar till personen som lagt upp skorna (som by the way bor i England). uuugh. its was like a game to me, and now i have to pay? fan också, tradera är livsfarligt.



åt lite chips innan jag gick och la mig igår och sen bortade jag inte tänder, maaan my breath was so not fresh this morning!

Please invent.

Kära vetskapsmän, jag känner mig ganska hjälplös ibland och jag tror att mitt och många andras liv skulle bli bättre om ni uppfann följande saker:

- En fett-sax, som kunde klippa bort lite gäddhäng (utan fula ärr)
- Glasögon som kunde se what was going on bakom din rygg "ögon i nacken typ"
- En radar som detektar alla potential hot (singel) dudes, typ en lampa som blinkar i telefonen
- Ett piller som tvättade håret (och sen olika sorter för olika styling, typ lockat eller plattat)
- Ett vaccin mot alla äckliga sexsjukdommar I VÄRLDEN!!!!
- Mat som var gjord på luft (men som smakar MAT) så man kan äta everything, and A LOT :D
- A "get-perfectly-wasted-pill", utan side effects like... hungover
- En hårddisk till hjärnan som kunde lagra massa information och viktiga saker, som en dator typ ja.




Please tell me if any of this is possible?
Just give me a call or email me when you have invented any of this.
Best wishes

------ ------------

Fake it 'till you MAKE IT.



Tyckte jag borde gå till gymmet, men så tittade jag på den här videon och all of a sudden, i actually felt good about myself.

Royal cat.

uugh. jävla ruttna eurovisionsongcontest bajset kan fan ta sig. 3 timmar långt and i almost fell asleep a million times. Findland var det only country som fick mig att skratta (good job) resten var jävla sömnpiller. Och Island då, vart fan kom dom ifrån? i was like wwhat? hennes klänning var så jävla ful, jesus. did her granny dress her? bläbläblä, Who the hell invented schlagerskiten? you should die.

-Its my mums birthday today, så grattis mammsen. you rock my world. Iloveyou.

-Min mormor har skaffat rulator, it kicks ass. senaste modellen, yeah baby yeah!

-My cat is funny, it sleeps in the sink. what a dumbass.

My friend är totally retarded. hon jobbar som private slave för hennes katter, så fort dom närmar sig ytterdörren kutar hon fram och ba "-va, ska du gå ut vavava? Lilliekissekattisen ska du uuut?" (in that talk-to-a-cat-or-baby-voice euuw.). Om dom jamar kutar hon till matskålen och fyller på med ett ton med mat. AND if I try to touch it, she is like "men neej, gör inte såå det kan göra ont, du är för hårdhämnt wawawa". im like jesus dude, does your cats pay you to do all this shit? ITS LIKE A FULL TIME FRIGGIN JOB. (ps. you know i love you)


- how may i help you, sir?

Dagens outfit.

Morning bitches. Ska träffa min kusinvitamin idag, och sen en annan vän som precis kommit hem från Philipinerna. Sweet. Men tänkte att det var dags för en dagens outfit först...



En helt galen outfit, lite edgy sådär. feels kinda badass, yeah! ROCK OON!!

Beige Top-Hittade i farmors garderob, sydde på 2 svarta strumpor på den för att pimpa till den lite
Bajsbrun kjol- Gjord utav en potatissäck, funky to the spunky altså
Skorna: Pricken över "i" altså, kommer från ICA Maxi (dom har fan allt där!!!)

Vad tycker du hiss eller diss?
(helst inte diss altså fan ::(:(:((:((:(:(:(:(:

Shlager och återköp.

Pallar inte schlager altså. vilket jävla skämt, vilket jävla bajs. fattar inte att alla verkar så entusiastiska, alla bidrag suger ju? Försökte ge det en chans idag och började kolla, men programledarna kunde inte ens engelska och bidragen kunde man dela in i 2 olika kategorier: mesig-kille(ar)-på-scenen eller porrig-brud-utan-röst-(fast-med-stora-bröst). fast Nederländerna var ju faktiskt sämst, av alla. Fatta hur sämst det är! Nej, schlager kan ta sig (hoppas alla Dj:s i stockholm förstår det också och slutar envisas med att spela några hemska gamla schlager dängor när man är ute och försöker ha kul!!! NI FÖRSTÖR BARA!!!)

Har bråkat med en tjej som jobbar på V.I.L.A idag. Bittrare människa får man leta efter. jag försökte lämna tillbaka en klänning, och fine det gick bra tills hon råkade dubbelkolla på mitt kvitto och märkte att det gått 15 dagar sen jag köpte den. och självklart är det bara 14 dagars öppet fucking köp. Då försökte hon få mig att köpa tillbaka klänningen, FUCK tänkte jag men fine, måste jag så måste jag och drog snällt mitt kort. *köp medges ej* ojsan! inga pengar på kortet, vad gör vi nu?! hahahaha hon fick ringa runt till 35 personer och kolla vad hon kunde göra. Jag tänkte fan heller ringa mamma och be överföra pengar JAG VILLE JU INTE ENS HA KLÄNNINGSKITEN. så jag lyssnade lite på ipod, skrev lite sms, kollade runt i butiken 6 varv innan hon var klar med sitt telelfonande till högre makter på V.I.L.A. Tillslut så har dom kommit framtill att eftersom hon gjorde fel från början så får jag lämna tillbaka klänningen. jag blev glad och hon var sur som en jävla citron.  hahaha hoppas hon fick avdrag på lönen, jävla klantkärring.

UHhggg, annars åt jag en macka från subway idag, den var mumsig. och sen har jag jobbat lite, det var roligt. Nu ska jag duscha mama is very dirty.
 

Nån random hund... just because...

Banksy.

Fick en bok i julklapp från mina kära föräldrar. Boken handlar om den mystiska artisten street artisten"Banksy". Ååh man altså, jag älskar hans work!!! It is absolutely amazing. Hans konstverk är ofta spydiga med vikt på politik, kultur och etik. Hans gatukonst, som kombinerar graffiti med en distinkt stencilteknik, har dykt upp i London och i städer runt om i världen. Hans verk har sålts för upp till 40 000 USD  och omslaget han målade för Blurs Think Tank har sålts för 57.600 pund (ca 800.000 SEK).  Angelina Jolie köpte ett av Banksys verk för motsvarande 2.7 miljoner kronor.

 

Musicals.


Why do we love musicals so much? I dont know actually. I think it’s a very good way to express a message, or better yet, oneself, and that is, of course, through music. (I just realized I used too many commas in that sentence.) I may not (and haven’t) watch a lot of musicals on stage, but I’m satisfied by just watching the film adaptations or even those that weren’t on stage at all! "Hair" is and will always be my number one musical. (Ps. No i do NOT like high school musical, please that is not even a musical.. its like a bad copy of "grease" but worse, eww.)

piles.



How could you not laugh at this?

Hiss och diss.

Anotherperspective hissar

- Folk som sitter kvar in i det sista på tunnelbanan för att sedan kasta sig ut precis innan dörrarna slår igen. respect.
- Roliga reaktioner då dörrarna på bussen inte öppnas och folk börjar gripas av panik när bussen börjar rulla igen.
- Folk som kutar till tunnelbanan och så hinner dom inte, man kan verkligen se deras besvikna miner. och alla andra som  redan sitter på tunnelbanan ler ondskefullt. mohaha.

Anotherperspective dissar


- Haremsbyxorna, fortfarande lika fula
- Folk som fortfarande säger "hissar och dissar"
- Folk som 1 minut innan stängning bestämmer sig för att storhandla. Im sorry i just cant be nice to you.

Lipbalm.

Ooh ooh ooh, ben and jerry's lipbalm Yes, yes, YES! 
Please excuse me for a moment while I contain my excitement.

This is Ben and Jerry's, aka the super scrummy ice cream,
but in lip balm form. Fan-yummy-tastic!


Ben and Jerry's say that the lip balm versions of some of their most popular ice creams Choc Chip Cookie Dough (yum), Choc Fudge Brownie (double yum) and Peanut Butter Cup (oh, actually that one sounds kinda gross) smell and taste exactly like the real thing. Sadly, they then go on to say you shouldn't eat it. Spoil sports.

 



https://www.benjerry.intashop.com/
klicka på länken för att klicka hem ett, fast dom är tydligen out of stock just nu, så lol

fake laugh.



Ooh man, i love this scene

Marilyn Monroe



Hade en galen obsession av Marilyn Monroe för ett tag sen.
but man, she still knows how to turn me on

aboutablog.

I love that people are start making comments on my posts. (speciellt en person, hahaha) it is totally fun.

har börjat göra smygreklam för min blogg på fejan också. vi får se om det ger lite resutat angående min celeb-level.

Ska också försöka komma med på "mest aktiva" också på blogg.se startsida. men vet inte om jag har så mycket att berätta varje dag så vi får se hur det går...

Har varit inne och nördat lite på andra bloggar också och http://dennism.se/ blogg är helt sjuk. han prisar typ anorexia och säger att han aldrig skulle vilja vara tillsammans med någon om den presonen skulle vilja äta pizza (för han tycker man förstör kroppen av det) altså, what a crazy dude.
we could never be friends.


Måste också bifoga en rolig tjuvlyssning från tjuvlyssnat.se

Gymnasium i Norrland

Ett gäng gymnasieelever ~17, pratar om var de ska praoa.
Kille 1 (till kille 2): Jag tänkte praoa i din mamma!
Kille 2: Haha nej, det är nog jag som tänker praoa i din mamma!
Lärare (kyligt): Ni ska praoa två veckor, inte två minuter…

 

OOH SNAP hahah :D

Adam Tensta.

jag har en crush på Adam Tensta.
He is totally cute!
 

Var som sagt på polishuset idag, altså damn there was some eyecandy.
Guys in Uniform, I like.

 

BLÄÄÄ.

altså haha God altså, http://carrosfashion.blogg.se/ JAG DÖR PÅ HENNES BLOGG. its horrible, mina ögon blöder när jag läser det hon skriver typ:

"Nu ska jag åka ner till stan för att möta upp bästavän Bella och bjuda henne på fika. Visst är jag generös? En del tycker att jag är egoistisk och så vidare men hallå? Jag ska ju bjuda Bella på fika och vi fikar precis inte budget.. Egentligen så är jag faktikst en väldigt snäll och gullig person bara att jag har en stor säck med självförtroende hela tiden så folk dömmer en som en kaxig uppkäftig bitch. Men sluta dömma för det tycker ju inte ni att jag ska göra, eller hur?"



Altså, dude du är typ 13 år gammal och act like 35. UUgh skulle kunna skriva en bok om hur humongously disgusting
hennes blogg är. But im not gonna, people might think im evil. och by the way, om folk tror att jag är avundsjuk på henne (vad fan heter hon ens?) YOU ARE TOTALLY RIGHT, i am in fact very jealous... NOOT



Sexymama och Flo Rida.

Var på sjukt skojsig skiva igår. spåårraaat. omgomgogmgomg, MÅSTE berätta vem som var DÄR!!! en av tjejerna från tonårsliv!!! Hon med bebisen, Monica, jag vara bara tvungen att gå fram och prata lite med henne, så sjukt trevlig och gullig, jag döör. jag har varit hög på det hela morgonen, AAHG :D Jag kan meddela att hon och Magnus inte är tillsammans längre, ooh gossip haha.
 http://moncans.blogg.se/ här är hennes blogg för alla som vill veta, den är grym!
(uugh i totally sound like a craapy stalker... but im not... hehe)


Partymama!

Är verkligen bakis idag också. vems idé var det att fylla hela brickan med tomma shot glas? jävla freaks :P

Ska till polisen idag och försöka skaffa pass, har ju precis fått mitt uppehållstillstånd. kidding.
my jokes are L for lame today. WÄWH!

ÅÅh Florida

Flo Rida, tisdag 7 juli 2009, kl 20.00
Tyrol - Gröna Lund, Stockholm

Flo Rida slog igenom med Low och har efter det fortsatt sitt segertåg världen runt med Right Round som klättrar på listor av alla olika slag. I USA är det den snabbast säljande download-singeln någonsin, flera veckor som nr 1 på Billboards Hot 100, 1:a på iTunes lista i USA och 3:a i Sverige. Right Round ligger i topp överallt och är den mest streamade låten just nu på MySpace med över 48 miljoner lyssningar!

Party-hiphopens nya ansikte kommer för att göra sommaren lite hetare!
Missa inte Flo Rida på Tyrol den 7 juli.

Åldersgräns 13 år.
Arrangörens hemsidawww.aeglive.se


hahaha.



Is it just me or is this really funny?

gofugyourself.

HELLOOOOOO?!

jag har helt glömt bort att tipsa om en helt fucking lovely hemsida... blogg whatever.

http://gofugyourself.celebuzz.com/

Om du tycker att du klär dig sjukt snyggt och älskar att judga folk (celebs) med dålig smak then,
this is absofuckinglutely något för dig

OOH, GO FUG YOURSELF!

såhär skriver dom själva vad "fug" betyder:
"Fug" comes from "fugly," which is a contraction of "fantastically ugly"
(or an f-word more prurient, if you like, but we are clean and delightful young ladies who don't engage in that kind of filth, dammit).


jag har tröttnat på det där jävla fula hjärtat jag brukar använda, this is more fun :D

Togaparty.

Förstår mig inte på folk som kan uppdatera sin blogg typ 20 gånger om dagen, jag har försökt i 40 minuter nu att komma på något att skriva, but no. Is my life really that boring? Eller kan det bero på att jag inte lägger upp tusen bilder på "vackra vårblommor", "nybaktabullar" eller "önskeoutfiten"? I dunno.

Har försökt knyta till en toga outfit. Gick sådär... det fick bli en two-piece typ annars så halkar allt ner efter ett tag. but damn im gonna look fine tomollow hahah.



Åååh jag är kär förresten. Kär i en kund, han är så söt så söt.
Oturligt nog är han barndomskompis till en av mina vänner och hon har förbjudit mig att make a move,
she'll literary kill me
.
but hell do i care?
he is too cute not to care!
idag köpte han senap och toapapper <3


snattare och redbull.

Har jobbat klart nu, och kollat på sista delen utav "tonårsliv" of course. I love that show.

Kom in några killar på jobbet idag som köpte chips, godis, läsk, kakor, kitkat, altså allt fettigt man kan tänka sig. När dom har betalat frågar den ena killen om jag ska med och "mysa", jag svarade nej, tyvärr, det hade varit kul att gå till bossen och ba "altså, jag måste dra... ska iväg och mysa lite, ses imorgon".  hahahaha.

 Vad har hänt med mina kunder? 70% har blivit crazy (what else is new haha) men nej, vi tog cirkus 10 snattare idag. I mean hello? what happened to the nice and friendly people?

Har förövrigt blivit beroende utav Redbull, agh. I L-O-V-E. redbull in the morning, redbull in the evening, redbull everyday <3





Red Bull livar upp kropp och sinne:

 
- Ökar prestationsförmågan
- Förbättrara koncentrations- och reaktionsförmågan
- Är uppiggande
- Förbättrar välbefinnandet


No wonder i like it so much.

Ilovethischick.

I LOOVE THIS CHICK!



Doesnt this just cracks you up?!




Exerceise.

Jahajaha, whats up for today lixom?
                                                          Ska jobba klockan 5ish...
...Så det känns inte som om jag kan dra igång med ett jätte projekt,
typ rädda världen.

kanske träna?! kanske inte. men i guess i have to. Beach 2009 scares me...


Talk to you guys later. Ska försöka hitta någon trevlig födelsedags present till min mamma på nätet.
(nätet? how says that nowadays? hahaha).



Pimpedblog.





Thats right bitches, i pimped my blog (uhg, jag suger verkligen på det här med fixa "snygga designer" till min blogg och så vidare, men vad fan, I did my best. Och dessutom ville jag ha lite sommarfeeling to it :D





okej.




Folk som skriver "OK/ Kej/ K/ KK" eller something like that, istället för att ta sig tiden att skriva "okej" har något allmänt fel i huvuet. Det ser bara så jävla trist ut när man skriver något till någon i ett sms eller liknande och så får man tillbaka ett "K". Vad fan?! "K" doesnt mean anything in my vocab. Framförallt så påminner det mig också om något så hemskt som *lunarstorm eller playahead* uuhg. meaning fjortiZzz TImeSs, men fine om du vill vara en fjortizzzzZzz, feel free!
Men tvi tvi.  please kan vi inte bara sluta med dumheterna? Okej?




Helgen.

ÅÅh min underbara helg. Så jävla nice att jobba och tjäna pengar altså,
 I my job
(...Altså, jag är INTE ironisk)

Jag får uppleva massa spännande och roliga saker när jag sitter i kassan, it kicks ass.

Bland annat var det en unge som fontänspydde idag, som tur var satt han i barnvang så det kom bara på han själv och på barnvagnen, stanken var ju sådär men det var kul att se hur panikslagen mamman blev. Och gud vad mycked vomit det kom, altså did the kid eat the house for lunch?

En satkärring sa att hon hade hittat en "hård bit" i sin musli, och trodde att det kunde vara en tand. Hon hade med sig "tanden" i en liten ask som jag fick titta på. Altså snacka om att vilja ringa in till Expressen och skapa meganyheten efter "glaskycklingen" med typ "tandmüsli", Jesus altså vad får folk allt ifrån? Det kanske bara var en liten... sten, eller vad fan vet jag. I dont care.                                                                                                                        

En liten unge pratade med sin mamma idag i min grankassa "mamma, jag har lurat mormor", mamma undrade då hur han hade lurat mormorn och ungen berättar att han har tagit en bit från hundens torrfoder och get det till mormorn och sagt att det var "en chokladbit", -"Hon åt upp HEEEEELA biten... fast hon sa att hon inte tyckte om den..." mamman- "Men stackars mormor!" ungen- "nej, det var roligt. Jag vil lura mormor igen!!!" Altså jag kunde fan inte hålla mig för garv. Och no shit att mormorn inte tyckte om "chokladbiten" Hahahahahahaha.


Någon mer än mormor som blir sugen?

You know you love me.                                                                                            
                                                                

Kissing in public.

Sorry för lite ryckig uppdatering, i know men jag hade jätte ont i mitt öga igår waw. Kändes typ som en stor tumör som bultade på insidan och ville ploppa ur mitt väster öga, very comfy. Men sömn botade problemet, så YEY!

igår var det fredag. FREDAG. jag undrade lite smått vad folk i min närhet skulle göra men hela dagen rann iväg utan att jag fick någon uppmärksamhet från någon, men till sist *pling* fick ett sms, ååh vem kunde det vara?!
Chaplins fucking bar
, Ooh i felt so special and loved.

Kissing in public should be banned, iaf när man står i kassan. Jag blir jätte awkward när folk hånglar mitt framför ögonen på mig, vart ska jag titta lixom? och ska jag typ avbryta eller ska ja låta dom göra klart sin "business" innan jag frågar om dom vill ha kvittot?! Just please, save it for later.


Kommer försöka beställa hem den här skylten så ppl get it.


Ska berätta en nasty sak också.
Min medarbetare gick ut på det vackra förortstorget som ligger utanför där jag jobbar. I mitten står några bänkar där pundarna alltid brukar hänga.
Idag stog det en tjej där (som också brukar handla där jag jobbar)
och gav en utav pungarna ett blow job.
mitt på torget, klockan två, en solig fredag. fy fan.

Snacka om the lowest low.

You know you love me,


Sophia Somajo.

Just nu är Sophia Somajo rocking my world
(speciellt "Stockholm calling")



I september 2008 släppte hon sitt självskrivna/producerade debutalbum
The Laptop Diaries
.

 

Hela albumet är inspelat och producerat på en enkel laptop i hennes sovrum.
(All sång på albumet är inspelad genom den inbyggda mikrofonen i datorn.
hur sjukt COOLT är inte det!?!?!?)

 

Hon påstår själv att hon inte vill kompromissa sin egen musik i syftet att sälja skivor, så på fritiden skriver hon mer kommersiella låtar till andra artister.

 

Hon skrev till exempel 6 av 13 låtar på
Vincent Pontares album Lucky Thirteen som släpptes 2007.
Även den stora radiohiten Miss Blue har hon skrivit.


http://www.sophiasomajo.com/
http://www.youtube.com/watch?v=fr_2pNdK2wc&feature=related




Stylista vs. Irene Huss.

Har sneak peak:at på stylista som ska börja visas på 3an.
(yep, i accidentally downloaded it... haha)
jag säger bara: be prepared for drama :D
(ja, "J.E" jag vet att du har sett hela sesongen, wow du är så cool blablalba)

                            

Ska sätta på en kopp te nu
och kolla på "Irene Huss" (also called "Hussan") med mamma.
Har blivit sjuk dessutom, har nog fått svininfluensan, i like!


Facebook.



...I think is funny

Gravidparty.

Long time no see, men jag har faktiskt varit busy. But im back :D
Några spännande saker har hänt since jag skrev förra gången.
I have to tell you all about it!

- Jag råkade ringa 90 000 000 (altså larmcentralen 112) när jag skulle ringa efter en taxi, blev förvirrad om det var 90 eller 30 i början. Jag skämdes så himla mycket. i still do. När dom frågade vad det var för nödsiuation så sa jag bara "eeh nej, ingen förlåt altså förlåt" och la på. Uggh, gotta get the number right next time annars kanske dom börjar ignorera samtal från min mobil.

- En kille tog mig på min ena tutte igår när jag var ute, jag blev så paff att jag inte viste vad jag skulle göra. Han tyckte det var skit roligt och ville dansa... men jag tittade bara konstigt på han som om jag inte hade fattat vad som hade hänt och sen gick jag därifrån. Vilken jävla fräck typ.

- Träffade en kille som hade fetish på gravida kvinnor, (juste kanske glömde att säga att jag hade klätt ut mig till gravid?!?!!?) Han blev helt lyrisk när jag frågade om han ville känna på magen sen förföljde han mig halva kvällen. But thats fine, han var ganska harmless. just a bit creepy...


Did i mention that i was a hit last night?

I party like  a rockstar. 

Photoshop masterpieces

Ja jag städade idag, och möblerade om lite :)
Ska träna imorgon, och äta lunch med pappa
och sen på studenskiva,
ugh vet inte vad jag ska klä ut mig till.

Det känns som att alla runt om kring mig är
sönderstressade och lite halvdeppiga.

But to me, the birds are singing, the sun is shining, life is wonderful.

                                   


För att få alla att tagga till lite så tänkte jag lägga upp lite photoshop bilder som jag har gjort för tusen år sedan,
 haha, jag har amazing S-K-I-L-L-S :P

copyright by fucking me.


Bild från en strand i Bali

Lite klotter från ett övergivet hus i Bangkok

Yeah, we all know big is beautiful (nej, det är inte min stjärt)

Alla känner till min passion för Lily redan så obviously

Allmänt stuff, kännde mig så djup när jag gjorde den här. hahah

Ooh well, feel free to judge me suckers
          



Frukt och ryggont.

Jag är supersugen på frukt, men det finns inga goda frukter. Eller rättare sagt, det finns inga goda frukter I SVERIGE. Hela svenska befolkningen går och väntar på att jordgubbssesongen ska börja och sen frossar man satan i jordgubbar så man typ inte kan äta det tills nästa sommar igen. Vilket jäkla ekorrshjul. Jag får väl äta mangosorbet tills midsommar (det känns väldigt fruktigt tycker jag).



http://www.glassrecept.se/recept/sorbetrecept/98-mangosorbet
(ett lätt litet recept på hur man gör mangosorbet,
inte för jag att någon sin skulle orka,

men ifall att någon skulle vilja göra och bjuda mig, feel free)

Någon mer än jag som får typ ont i ryggen när dom lägger sig i sängen, för att den är så mjuk och skön? Just wondering. Känner mig kanska ensam med detta problem. Försökte förklara för min mamma men hon sa att jag borde söka sjukvård, sinnessjukvård hahah. Får väl skiva in till "året runt" eller något, dom har ju typ en liten "fråga doktorn spalt".



Hittade precis en sick ass hemsida på googel där det står allt om back pain.
Så, maybe im not alone after all.
http://www.cure-back-pain.org/



Bull Crap.

Sitter med en vetevärmare på min mage, aj aj aj vad det värker.
Yep, its that time a month...

Lambi har satsat och gjort skitpaper med design "limited collection". http://www.lambi.com/portal/se/limited_collection/ Fan vad glamoröst altså. Bara jag som känner mig typiskt svenskt trist och tycker att det är skitonödigt (ooh snap, im funny) nej men ärligt, designat toalettpapper really? För att ge toalettbesöken en trendig, hipp och fräsch känsla eller vad? to me this is bull crap. Bokstavligt speaking.


And nope, still did not clean my room... men imorgon ska jag göra det, jag lovar!


                      I Your MUM

hårtortyr.

Min skrivkramp varade i 23 timmar, men här och nu förklararjag mig själv friskförklarad. Woho.

Whats up med folk som gillar att bli "pillade/kliade/maserade" i håret?! Själv har jag en obotligfobi för fingrar i mitt hår (om dom inte är mina eller, eventuellt frisörens då och då). Jag får rysningar som skär in i benmärgen och som paralyserar både min själ och min ryggrad. Jag förstår verkligen inte, hur vissa kan tycka att det är så jävla skönt, och om man säger att man inte gillar att bli pillad i håret rasar typ samhället och kollar snett på en som om man kom från en annan planet. Please, jag kanske bara inte gillar dina fingrar i mitt hår? Istället för att få lite skönt, så får jag mig en hairtorture.
And i dont like. AT ALL!


Någon mer än jag som känner sig nyttig när man dricker smoothie?
jag menar, tänk på all frukten som är i, rena hälsokuren.
Amen.



Ska gitta iväg till jobbet pronto, tur att det inte är så fint väder. det känns lite lättare att jobba då.


skrivkramp.

jag har fått skrivkramp, har inget roligt att skriva om, mitt liv är så jävla trist ingen annan människa borde vilja/ behöva läsa om det. uugh. snark säger jag bara. Jag återkommer när detta syndrom har släppt.

Ciao

Money is not always funny.

I hate the fact att money alltid är en issue.



Ni vet när man verkligen vill hitta på något eller köpa något, eller whatever. It always invloves money, och det suger. Jag hatar att säga nej till saker bara för att det har att göra med pengar och man känner att man inte har råd. Men å andra sidan måste man ju leva livet för fan. Tex tog ett lån av min pappa på 5000 till en London resa, (Aghgh and it was G-R-E-A-T) men självklart får jag bita i det jävla sura äppet nu och betala tillbaka till han, och det svider så håårt varje gång jag gör en överföring. Men jag ångrar ju verkligen inte att jag åkte, no no, jag önskade bara att jag hade mer... pengar. Vissa människor är så jävla duktiga på att spara och lägga undan pengar (ja, jag är verkligen imponerad) medans jag som faktiskt har ett jobb alltid står två veckor innan lön med 45.00 kr på kontoutdraget. och sama visa varje månad. Hahah, vad kan jag göra mer än att skratta och säga "well, i like to wear and eat my money" och jag är proud to be a spender.

Ps. This is not something you sould try at home hahah. Ds





mormor

Jag vaknade mätt. fy farao altså, min mage är sprängfet. Men gott var det (jag önskar att alla hade en matintreseerad vän, then you would know how it feels).

Har precis varit inne på studera.nu och kollat till min univeritets ansökan, (not that i am going but still) altså uugh,mina betyd kommer typ från 5 olika skolor och ser bara jäätte trassligt ut, wawaw, men pappa sa att det skulle lösa sig. So i guess, yeah. Pappa fixar.

Åkte och kollade på sommarstuga med mina älskade föräldrar idag, ett jätte mysigt hus, man kunde tilloch med glimta havet en miljon mil bort mellan tallarna, vilket gör så att priser stiger med typ 300% sweet. altså mamma, why? when everything is so much better at home?

När jag var ute och svirrade på stan här om natten hittade jag en majblomma, jag tog den. känns lite smått elakt dock. I mean, i didnt pay for it... jag antar att jag inte snattade tillräckligt i mina dar som fjortis.

...Är lite orolig för min mormor, finafina mormor.

Update.

Ursäkta att jag inte har updated my blog in a while men det har ju varit valborn och jag har ju varit ledig, i detta ooh så fantastiska vårväder. Jag varit på stan och roat mig mest, spenderat pengar som få (ja jag är väldigt duktig på det). Jag har ett litet dilemma också, är det för tidigt att gå barnbent även om det är pissvarmt ute? eller ska man stå ut med svarta strumbyxor till första juni typ? (kände som alla kollade snett när jag hade bara ben nämligen...)

Imorgon ska jag tilld den vackra standen nyköping för att hälsa på min 85 årige mormor, ååh jag har inte sett henne på jäätte länge känns det som ska bli så kul att se henne. Hon har dessutom fått jätte ont i sina ben/knän och kan knappt gå nu, stackars fin finamormor altså :(

By the way, dont ju you hate it när man precis har tagit på sig bodylotion och sen ska man försöka sätta på sig jeans eller byxor, friggin impossible :P


ska iväg på stan nu en sväng men en vän som har varit pluggneeerd på senaste tiden, haven't seen her in like forever.
Ikväll: grilling på schemat med andra vänner som står mig nära <3

vi ses på stan lovers.

RSS 2.0