Finito.

okej, its official: jag bloggar inte längre (well duuh, har inte updaterat in forever)

Jag har tappat suget och dessutom har jag blivit för cool för att blogga. men vem vet, kanske börjar jag igen någon gång för I know and you know, min blogg var (och är) ju rätt grym.

love you all suckers

Ps. idag sprack mina byxor på jobbet. jobbigt läge.
Ps2. salem al fakir var på jobbet idag, han var jättekort men trevlig.
Ps3. har bokat kryssning YEAH!
Ps4. har bokat resa till LONDON, YEAH BABY!

Ska passa på att visa vem jag verkligen är innan jag slutar blogga



im delicious - just like you mum

whats up?

jag har ingen lust att blogga. kanske för att det inte händer något. jag är hemma från utlandet och luften har pyst ur mig. jag är konstant trött, och törstig (mamma tror att jag har fått diabetes, kul). längtar lite efter att börja jobba, inte så jäättee mkt men lite lagom sådär. kom in på mitt förstahandsval på studera.nu jättee skoj verkar linjen. synd att jag inte ska börja plugga ännu. för jag blev nästan sugen. interaktionsdesign - hur coolt låter inte det? plus att det låter som något som jag faktiskt skulle tycka va roligt att plugga till, lite lagom flummigt sådär.

jag vill resa bort igen. vill åka till london. ska undersäka mina jobbtider lite eftersom jag redan har haft en miljon veckors semester. men men. igår var jag på IKEA och blev anklagad för snattning. ja men precis jag åker till IKEA med min mamma och snattar, please. det var dessutom en tiotusen människor där, uugh. ska äta middag med en kär vänn med någa andra kära vänner. tror vi ska ut också. men vill itne stanna ute för länge, har ingen lust att komma tillbaka från semester och se ut som jag har knarkat i 4 veckor.

en dude på mitt jobb har flyttat till japan, hans blogg är rätt ball. http://tokyotrip.blogg.se/ nästan så jag blir sugen på att åka till Jappsi, fast mjäää Laos är the real asia <3

min systers kompis från australien är här och hälsar på, hon är hyper 24/7 och älskar sverige. lite kul är det.

nåväl, nu ska jag gå. min mormor kom precis -love-

Söderomstaden.

är äntligen hemma. har jetlag like there is no tomorrow. update you later.


ps. kan alla bara get over M.J's död, jeeeeeez!? its not like you knew him or anything. please!

RSS 2.0